Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Beady Eye a lansat "Soul Love" - VIDEOCLIP

Trupa lui Liam Gallagher (ex-Oasis), Beady Eye a lansat videoclipul noului single "Soul Love", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Melodia este extrasă de pe albumul "BE", apărut în această vară.
Secvență videoclip Beady Eye -

Secvență videoclip Beady Eye - "Soul Love"

"Soul Love" este cel mai nou single al trupei Beady Eye, programat să apară luna aceasta, pe 25 noiembrie. Melodia se bucură de un videoclip psihedelic, regizat de Charlie Lightening, cel care a semnat și videoclipul controversat "Shine A Light". "Soul Love" este compusă integral de Liam Gallagher.

Cel de-al doilea albumul al grupului Beady Eye, "BE" a fost lansat în luna iunie, debutând direct pe locul 2 în topul din Marea Britanie. Producția a fost realizată de Dave Sitek, cunoscut pentru colaborările sale cu Yeah Yeah Yeahs, TV on the Radio și Jane’s Addiction. "BE" s-a bucurat de recenzii pozitive, materialul fiind considerat un pas înainte comparativ cu primul disc, "Different Gear, Still Speeding". Cu toate acestea, se pare că trupa încă își caută identitatea. Formația este alcătuită din foști membri Oasis, care au compus împreună timp de 18 ani. S-au impus cu succes pe piața muzicală cu un rock alternativ cu influențe de britpop și Beatles. Odată cu plecarea lui Noel Gallager și destrămarea grupului, Liam Gallagher încearcă să-și redefinească muzica. Dragostea sa pentru Beatles este încă prezentă în compoziții, dar este greu de crezut că va mai putea egala succesul internațional al lui Oasis. Pe de altă parte, prezența lui Beady Eye la festivalul Glastonbury de anul acesta a confirmat popularitatea de care trupa se bucură în continuare în Regatul Unit.

VIDEOCLIP: Beady Eye - "Soul Love"

Citește mai multe despre Beady EyeLiam Gallagher
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
raku și Pavel Stratan au lansat "Luna de pe cer" - LYRIC VIDEO

Colaborarea inedită dintre raku și Pavel Stratan poartă numele "Luna de pe cer". Noul single beneficiază și de un lyric...

Închide