Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Aylin and The Lucky Charms au lansat "10 Feet Tall" - LYRIC VIDEO

Aylin and The Lucky Charms au lansat o piesă nouă, intitulată "10 Feet Tall", ale cărei versuri vorbesc despre dragoste și nevoia de protecție. Single-ul a luat naștere în cadrul unei tabere de creație internațională organizată în această vară la Neptun de Fonogram Studios și Ha Ha Ha Productions.
Aylin & The Lucky Charms -

Aylin & The Lucky Charms

După videoclipul piesei "Kiss", ce ne reamintea de vara care a trecut, de vacanță și de mare, Aylin and The Lucky Charms s-au întors cu un lyric video colorat pentru un single ce creează senzația de fluturi în stomac. Pentru "10 Feet Tall", Aylin a colaborat pe partea de versuri cu Naz Tokio și Elena Moroșanu, pentru producție lucrând cu Baisan Emanuel-Alexandru (Alex Baisan), Platon Eduard-Andrei ( Andy Platon , Antonescu Ioan-Alexandru (Zagga) și Luca George Iulian ( Lu-K Beats).

Aylin Cadîr s-a născut într-o familie de turci din Constanţa, România. La vârsta de 16 ani participă la un concurs de televiziune, care îi schimbă viaţa. În urma concursului s-a format trupa Pops, din care Aylin a făcut parte împreuna cu alte trei fete. În anul 2004 intră la facultatea de teatru a "Universităţii Hyperion", avându-i ca profesori pe Emil Hossu şi Catrinel Dumitrescu. În paralel, îşi formează o trupă formată din tineri instrumentişti de jazz cu care susţine concerte în cluburi de specialitate din Bucureşti şi din ţară.

Din dorinţa de a cânta piese proprii apare primul album, "Cloud", primul single fiind piesa cu acelaşi nume. Filmează videoclipuri la piesele "Cloud" şi "Chemistry", la fiecare din ele lucrând cu echipe de tineri cineaşti.

În prezent, Aylin susţine concerte alături de trupa ei, The Lucky Charms, cu care a început deja să lucreze pentru următorul album.

Aylin & The Lucky Charms - "10 feet tall" (Official Lyric Video)

Citește mai multe despre Aylin Cadir
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Bowie - "Love Is Lost" (James Murphy remix) - VIDEOCLIP EXPLICIT

David Bowie a lansat un videoclip îndrăzneț pentru remixul lui James Murphy la piesa "Love Is Lost". Regizat de Barnaby...

Închide