Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip nou Argatu - "Camarad" feat Afo, Bean și Vali Umbra

Argatu a lansat un nou single, intitulat "Camarad". Piesa este lansată în colaborare cu Afo, Bean și Vali Umbra și estre extrasă de pe cel de-al doilea album al tânărului artisti din Fălticeni, "Culese din cartier prezinta - Argatu - Volumul II".

Argatu - "Camarad" feat. Afo, Bean si Vali Umbra

"Muzica e în mine, nu pleacă nicăieri. Nu sunt la început cu ea, deci, în caz că o idee de meserie pică, domeniul muzical mă ridică. Fac acest lucru de la vârsta de 9 - 10 ani. E în mine acolo, nu o mai pot scoate și nici nu vreau", mărturisește Argatu pe pagina sa de facebook.

Albumul "Culese din Cartier prezintă Argatu" lansat în 2012 și promovat pe site-ul oficial al trupei Subcarpați reflectă întocmai această dedicare și plăcere în a compune muzică fără a aștepta recompense bănești substanțiale. Toate piesele compuse până acum de Argatu pot fi descărcate la liber de pe site-ul subcarpați.com, un indice clar cu privire la modul în care este înțeles accesul la muzică. Promovarea nu este țintită către creșterea notorietății omului din spatele butoanelor, ci către reîmprospătarea folclorului românesc în percepția tinerei generații și nu numai.

Noul single "Camarad" este o colaborare cu Afo, Bean și Vali Umbra și este extrasă de pe cel de-al doilea disc Argatu.  "Culese din cartier prezinta - Argatu - Volumul II" va fi lansat pe 1 decembrie 2013, chiar de Ziua Națională a României.

"Fălticeni este pe hartă ! Sper să vă placă materialul ce va urma și să nu fi dezamăgit. Pace și toate cele bune vă urez. Big Up România", transmite Argatu pe canalul de YouTube.

Argatu - "Camarad" feat Afo, Bean și Vali Umbra

Citește mai multe despre Argatu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Virgil Ianțu a lansat un nou clip, "Ce bine că ești" - Lyric Video

Virgil Ianțu a reorchestrat cunoscuta melodie a lui Nicu Alifantis, "Ce bine că ești", într-o versiune de jazz / swing,...

Închide