Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Andra a filmat videoclipul piesei "Atâta timp cât mă iubești" - FOTO

Andra a filmat miercurea trecută un nou videoclip, pentru single-ul "Atâta timp cât mă iubești". Piesa este compusă de Marius Moga împreună cu Fely Donose, fostă concurentă la Vocea României. Vezi galeria de poze de la filmări.

Publicat

pe

Andra - "Atâta timp cât mă iubești" (poze filmări)

Videoclipul piesei "Atâta timp cât mă iubești", în regia lui Iulian Moga, a fost filmat în cinci locații: într-o casă din zona Parcului Carol, la salonul Beauty District, la restaurantul La Brasserie și, în final, la clubul Fabrica.

"Eu și Iulian colaborăm deja de multă vreme, îmi este ca un frate, mi-e foarte ușor să lucrez cu el și să îi ascult sfaturile", a spus Andra.

Povestea clipului este văzută prin ochii iubitului și surprinde momente dintr-o zi specială, ziua ei de naștere: Andra se trezește, se pregătește pentru o nouă zi, apoi primește cadou o mașină, la salonul de înfrumusețare se întâlnește cu două prietene, Adela Popescu și Andreea Banică, după care, la restaurant, este surprinsă cu tort și șampanie. Ziua sa se termină incendiar, cu o petrecere de zile mari, alături de prieteni.

"Mi-am dorit ca acest videoclip să fie mai personal, să fiu mai aproape de fani și aceștia să vadă și o altă parte a mea", a explicat Andra.

Andra feat. Marius Moga - "Atâta timp cât mă iubești"

Printre vedetele care i-au fost alături la filmarea clipului se numără Ami, Nicole Cherry, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Sorin si Mihai de la Akcent, Corina, Piticu de la Simplu, Pepe, Red Blonde, Alb Negru, Robert Reamzy si Miky, fosta solista de la K - pital.

"Filmările au durat peste 16 ore, însă timpul a trecut foarte repede. În plus, petrecerea de la final, cu prietenii și colegii mei, m-a făcut să nu mai simt deloc oboseala. Ne-am distrat de minune!", a mai spus Andra

Desi ziua Andrei este în august, artista s-a distrat pe cinste la filmări, ba chiar mulți prieteni și colegi de breaslă și-au intrat foarte bine în rolurile din clip și i-au urat și cântat "La mulți ani!". Marius Moga nu a fost prezent fizic la filmări, însă i-a făcut o surpriză Andrei și i-a fost alături la petrecere, prin live streaming.

"Îl admir foarte tare pe Marius, este un compozitor și un interpret foarte talentat", a spus Andra.

Andra a purtat trei ținute, marca Dana Budeanu, coafura artistei a fost realizată de Sorin Stratulat, iar de make up a fost responsabil Alexandru Abagiu.

Melodia "Atâta timp cât mă iubești" este una de dragoste, iar mesajul este simplu și optimist: atât timp cât există iubire, totul este posibil. Muzica este semnată de Fely Donose, fosta participantă la Vocea României, împreună cu Marius Moga, iar textul a fost scris de Fely Donose, Marius Moga, Marius Marian Ivancea și Gabriel Mihai Istrati. Piesa a fost compusă în tabăra de muzică TDM Păltiniș 2013 din vara acestui an, cu scopul de a compune piese care să devină hituri de radio.

Poze de la filmarea noului videoclip Andra,  "Atâta timp cât mă iubești"

 • Andra - "Atâta timp cât mă iubești" (poze filmări)

 • Andra - "Atâta timp cât mă iubești" (poze filmări)

 • Andra - "Atâta timp cât mă iubești" (poze filmări)

 • Andra - "Atâta timp cât mă iubești" (poze filmări)

 • Andra - "Atâta timp cât mă iubești" (poze filmări)

 • Andra - "Atâta timp cât mă iubești" (poze filmări)

 • Andra - "Atâta timp cât mă iubești" (poze filmări)

 • Andra - "Atâta timp cât mă iubești" (poze filmări)

 • Andra - "Atâta timp cât mă iubești" (poze filmări)

 • Andra - "Atâta timp cât mă iubești" (poze filmări)

 • Andra - "Atâta timp cât mă iubești" (poze filmări)

 • Andra - "Atâta timp cât mă iubești" (poze filmări)

 • Andra - "Atâta timp cât mă iubești" (poze filmări)

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Ana-Maria Mărgean a câștigat marele premiu de la "Românii au talent" 2021 - VIDEO

Cea mai importantă ediție a emisiunii "Românii au talent" 2021 a avut loc vineri, 28 mai. Ana-Maria Mărgean a fost declarată marea câștigătoare a celui de-al 11-lea sezon. Te invităm să urmărești toate momentele finalei.

Publicat

pe

Ana-Maria Mărgean - câștigătoare "Românii au talent" 2021
Ana-Maria Mărgean - câștigătoare "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Cel de-al 11 sezon "Românii au talent" a ajuns la final. Cei mai talentați concurenți s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro și au adus pe scenă momente remarcabile. 11 finaliști au intrat în cursa pentru trofeu, însă doar unul a ieșit învingător. Cel mai talentat român este Ana-Maria Mărgean.

Ana-Maria a declarat că locul său în marea finală de la "Românii au talent" este cea mai mare realizare de până acum. Dacă în audiții și în semifinală, Ana-Maria a venit cu o singură păpușă, în marea finală concurenta a venit cu două "prietene". Spectacolul pus în scenă a fost la cel mai înalt nivel. Concurenta a interpretat un colaj de melodii pe trei voci, dintre care două cu gura închisă.

"Mai, fata mea, poți să te apuci de orice, ești genială! Incredibil așa ceva...Ventriloaca lu' tata", a declarat Florin Călinescu.

Andra, jurata care i-a oferit concurentei Golden Buzz-ul în audiții, a spus:

"Ești revelația acestui sezon. Tu ești preferata mea din acest sezon".

Emisiunea de la PRO TV nu s-a rezumat doar la marele premiu. "Românii au talent" a mai pus în joc trei premii: concurentul de pe al doilea loc a intrat în posesia sumei de 30.000 de euro, concurentul care a ocupat al treilea loc a primit suma de 10.000 de euro, iar concurentul care a impresionat cu un număr de neuitat a obținut Premiul de Originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Clasament "Românii au talent" 2021:

 1. Ana-Maria Mărgean
 2. GIM
 3. Art of Robots
 4. Filip Cioc
 5. Rareș Trufea
 6. Dean Bowman
 7. Remi Martin
 8. Daria Batschi-Beleca
 9. Magitot
 10. Narcisa Ungureanu
 11. Duo Turkeev

Premiul de Originalitate:

Câștigătorul Premiului de Originalitate de anul acesta a fost grupul Act of Robots. Băieții au fost nominalizați de jurați alături de Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu. Act of Robots au câștigat acest premiu cu ajutorul voturilor telespectatorilor.

Ce momente au pregătit finaliștii "Românii au talent" 2021:

Filip Cioc

Filip a deschis marea finală de la "Românii au talent" cu o interpretare emoționantă a piesei "I look to you". Concurentul a ales să cânte și la pian, demonstrând că talentul său depășește orice limită.

Duo Turkeev

Dmytro şi Julia au oferit un moment spectaculos și plin de însemnătate. Cei doi soți au fost din nou însoțiți de fiicele lor și au spus o poveste ce oglindește contextul actual global. Mesajul apăsător a fost îmbrăcat în profesionalismul și abilitățile acrobatice ale celor doi artiști.

Narcisa Ungureanu

Emoționată și extrem de recunoscătoare că a primit wild card-ul din partea juraților, Narcisa a adus pe scenă un moment antrenant de muzică populară, amprenta talentului său.

Magitot

Concurentul a mărturisit că a fost șocat când a aflat că va fi din nou finalist la "Românii au talent", asta după ce și în 2019 s-a aflat în această ipostază. Magitot a adus din nou pe scenă glume, jocuri de cuvinte pline de amuzament, dar și pe bunica sa.

Daria Batschi-Beleca

Daria a demonstrat încă o dată magia harpei. Momentul concurentei din finala "Românii au talent" l-a cucerit din nou pe Andi Moisescu, juratul care i-a oferit Dariei butonul Golden Buzz.

"Daria merită mult mai mult decât a primit până acum", a conchis Andi.

GIM

Povestea de viață, emoțiile și experiențele dificile prin care a trecut GIM au fost puse pe versurile pieselor sale încă din etapa audițiilor. În marea finală, GIM a interpretat din nou o piesă cu un mesaj puternic ce a ajuns la sufletele juraților și telespectatorilor.

Art of Robots

Art of Robots au adus pe scena finalei de la "Românii au talent" o serie de personaje cunoscute ca Freddy Krueger, Jack Sparrow sau Neo (Matrix). Povestea spusă prin dans de cei patru concurență i-a cucerit din nou pe jurați, care nu s-au zgârcit la cuvintele de laudă.

Rareș Trufea

Virtuozitatea lui Rareș a ajuns la cote maxime în finala emisiunii de la PRO TV. Andra a declarat că își dorește să îl vadă pe Rareș pe podiumul celui de-al 11-lea sezon al show-ului de talente.

Remi Martin

Așa cum ne-a obișnuit, Remi Marin a fost la înălțime și în marea finală de la "Românii au talent". Concurentul a creat un moment plin de adrenalină pe melodia "Where is my mind" a celor de la Pixies.

Dean Bowman

În finală, Dean a interpretat piesa "We are the world", iar momentul său a fost apreciat de jurații emisiunii. Andra a lăudat abilitatea de a improviza, iar Andi a lăudat "visul românesc" care l-a făcut pe concurent să se stabilească în țara noastră.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending