Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Alexandra Stan a primit o dedicație muzicală emoționantă - VIDEO

Alexandra Stan a vizitat liceul Dinu Lipatti pentru a le prezenta elevilor campania împotriva violenței "Nu bate! Mai bine cântă!". Artista a avut parte de o surpriză ce a emoționat-o până la lacrimi, iar înregistrarea momentului o puteți urmări pe InfoMusic.

Publicat

pe

Alexandra Stan și Theo Rose la liceul Dinu Lipatti din București
Alexandra Stan și Theo Rose la liceul Dinu Lipatti din București

După ce a fost bătută de managerul său atât de tare, încât a ajuns de urgență la spital, viața Alexandrei Stan s-a schimbat radical. Aceasta nu a putut pur și simplu să depășească momentul și a decis să este de datoria ei să ofere un sprijin femeilor aflate într-o situație asemănătoare. În condițiile în care statisticile arată că în România 1 femeie din 3 este bătută de soțul și că 25% din omorurile anuale sunt cauzate de violența în familie, campania pe care Alexandra Stan este extrem de importantă. Intitulată "Nu bate! Mai bine cântă", aceasta a fost lansată în liceul Dinu Lipatti, unde artista a stat de vorbă cu elevii.

La eveniment, una dintre eleve, care se prezintă cu numele de scenă Theo Rose, a interpretat o piesă proprie care a captat imediat audiența. Artista de numai 16 ani a declarat că piesa, intitulată "Diamonds and pearls", este inspirată de drama Alexandrei Stan, căreia îi mulțumește că a avut curajul să arate că viața unei vedete nu este chiar așa cum arată la MTV. Momentul a emoționat-o pe Alexandra până la lacrimi și nu a ezitat să o îmbrățișeze cât mai repede pe Theo Rose. Ulterior, cele două au interpretat hitul "Mr. Saxobeat".

Tânăra artistă cântă de la vârsta de 4 ani, iar până în prezent a reușit să strângă un număr impresionant de trofee la concursurile naționale de muzică. Vocea s-a puternic și timbrul vocal i-a captivat și pe cei de la Mixton Music, care au luat-o în echipa lor. Single-ul "Diamonds and pearls", cântat în colaborare cu Jester se bucură și de un videoclip lansat în această vară.

VIDEO: Alexandra Stan & Theo Rose - "Mr Saxobeat"

VIDEO: Theo Rose - "Diamonds and pearls" (unplugged)

VIDEOCLIP: Theo Rose feat. Jester - "Diamonds and pearls"

Trending