Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

X Factor România S3E6 - Episodul cosmopolit

Concursul X Factor a început să prindă contur, iar tabăra concurenților ia proporții de la un episod la altul. După emisiunea din 27 octombrie, alte 16 nume se pregătesc pentru următoarea etapă: Francesca Pârvenescu, Ruxandra Baban, Ramona Manolache, Andrei Bordianu, Shuang Fang, Idy James, Maria Caridad Miranda Valido, Diana Vartolomei, trupa "Reloaded 4", Andrei Raețchi, Toader Mălășincă, Silviu Laiu, Gianna Pană, Cătălina Brătan, Claudiu Nergheș și Bogdan Bratiș.
Chinezul Shuang Fang dă o notă exotică concursului X Factor, ca la Conservator

Chinezul Shuang Fang dă o notă exotică concursului X Factor, ca la Conservator

Cel de-al șaselea episod X Factor 2013 a fost unul cosmopolit, reunind concurenți din România, Moldova, China, Nigeria și Cuba. Pe 27 octombrie, telespectatorii au urmărit un aflux de concurenți acceptați în etapa următoare. Mai bine închegată decât precedentele, producția de la Antena 1 nu a mai scăpat nenominalizat niciun concurent acceptat și a ponderat mai bine momentele comice cu interpretările valoroase. De dragul amuzamentului, am urmărit un "Without you" (Mariah Carey) cu perspective virale pe YouTube, un caporal ce și-a dat în pentec cu "Beat It" (Michael Jackson), o "minune" ce s-a vrut a la Holograf, dar care a eșuat lamentabil, plus alte interpretări nelalocul lor.

Urmărește-o pe Francesca Pârvenescu la X Factor România

Francesca Pârvenescu (17 ani) a spart gheața în debutul celui de-al șaselea episod X Factor România. Voturile de DA au curs ușor de la înălțimea notelor înalte atinse de Francesca într-o interpretare de jazz.

Francesca Pârvenescu, o prezență plăcută și o voce înaltă la X Factor 2013

Francesca Pârvenescu, o prezență plăcută și o voce înaltă la X Factor 2013

Ruxandra Baban (31 de ani) întărește frontul estic, venind din Republica Moldova. Regizor de profesie, Ruxandra a pus în scenă "Piece of My Heart", câștigându-l pe Cheloo ca susținător. Rapperul din juriu a invitat-o în echipa sa.

Ramona Manolache (24 de ani) din Brăila este studentă la Comunicare și Relații Publice. La X Factor a cântat "At Last" (Etta James) și a înzbândit. "Ești specială și ai decență", i-a spus Delia. Cu trei de DA, Mona merge mai departe în concursul difuzat pe Antena 1.

Ramona Manolache la X Factor 2013

Ramona Manolache la X Factor 2013

Pașcaniul va fi reprezentat la X Factor de Andrei Bordianu (27 de ani). Este degustător de vinuri în viața cotidiană, iar duminică seara nu a lezat nimănui gusturile muzicale. A gustat fericirea celor trei de DA.

Un chinez a venit în România pentru Conservator. X Factor era în zonă

Nu toți chinezii sunt scunzi și vorbesc engleza cu accent specific. Un concurent înalt de 1,9 metri a venit din China să impresioneze. Shuang Fang (24 de ani) a ridicat sala în picioare. A venit în România în 2005 pentru a studia canto clasic la Conservator. "A fost altceva. Cred că avem nevoie și de altceva în concursul ăsta", și-a motivat Delia votul afirmativ. Shuang Fang face concursul mai exotic, dar și mai valoros.

Idy James (28 de ani) este o solistă din Nigeria, care își încearcă norocul la X Factor România. În ciuda opoziției lui Cheloo ("Invadatorii străini nu sunt binevoiți pe plaiurile mioritice."), ea merge mai departe cu 2 voturi de DA.

Maria Caridad Miranda Valido (35 de ani) a fugit din Cuba pentru a-și trăi fericirea în România. Între dorul de părinți și dragostea pentru soț și copii, muzica îi animează viața. Cumnata ei a înscris-o la X Factor, unde interpretarea piesei "Historia de Amor" i-a deschis calea cel puțin spre o escapadă muzicală memorabilă. "Nu vă putem da afară", a spus Cheloo, previzionând cei trei de DA.

Maria Caridad Miranda Valido din Cuba participa la X Factor

Maria Caridad Miranda Valido din Cuba participa la X Factor

Diana Vartolomei (18 ani) din Iași studiază pianul și canto la un liceu de artă. Pentru încercarea factorului X, a ales piesa "Try" (Pink). Demersul ei a fost răsplătit cu trei voturi pozitive, inclusiv din partea lui Dan Bittman ("pentru că vrem să descoperim ce se ascunde în spatele imaginii").

Singura trupă din selecția difuzată pe 27 octombrie s-a numit "Reloaded 4" (Teodora, Teodora, Ana, Marina - 15-19 ani). Cele patru fete au cântat un mashup între "Sweet Dreams" și "Get a party started" la doar o lună și jumătate de la formarea trupei. Cheloo le-a ajutat cu votul său.

La audițiile de la Iași, s-a prezentat și Andrei Raețchi (26 de ani). A venit de la Chișinău, prezentându-se ca muzician. Ia lecții de canto, însă prima impresie a fost lăsată de prezentarea sa fizică. Andrei a interpretat "Impossible" (James Arthur), driblând foarte bine cu notele.

Andrei Raetchi a primit votul Deliei pe o minge de fotbal - DA

Andrei Raetchi a primit votul Deliei pe o minge de fotbal - DA

"M-ai surprins plăcut, foarte plăcut" a completat Delia. "Andrei, excepțional. În primul rând că e arătos, în al doilea rând e sigur pe el, în al treilea rând, cântă!", a declarat Dan Bittman. Cheloo a fost pe aceeași lungime de undă: "Oamenii care vin de la Chișinău să cânte, nu vin degeaba. Cumva mă așteptam ca el să cânte bine. Dar dă dovadă de o sensibilitate artistică nebănuibilă și ceea ce a cântat a fost absolut în regulă."

Urmărește interpretarea lui Andrei Raețchi la X Factor România

La 62 de ani, un funcționar ANAF vrea premiul X Factor

Toader Mălășincă, functionarul de 62 de ani de la ANAF isi demonstreaza factorul X

Toader Mălășincă, functionarul de 62 de ani de la ANAF isi demonstreaza factorul X

Toader Mălășincă (62 de ani) din Craiova a creat un moment aparte. Concurentul sexagenar lucrează ca funcționar ANAF, însă nu a venit să inspecteze emisiunea pe teme discale. A venit să cânte "Mă dusei să trec la olt" (Maria Tănase) și nu s-a oprit la apa mică. Toader Mălășincă va continua cursa X Factor, chiar dacă nu-și va putea aplica niciodată impozitul pe premiul de 200.000 de euro.

Urmărește interpretarea funcționarului ANAF la X Factor

Dumbo - Dan Bittman, varianta karaoke

În sfârșit, Dan Bittman a rămas fără replică după un cover Holograf. Un moderator de karaoke a avut suficient timp la dispoziție să studieze piesa "Dacă noi ne iubim" și să o prezinte ireproșabil în audițiile X Factor. Silviu Laiu (26 de ani), zis "Dumbo" , a venit de la Iași, demonstrând multă prezență de spirit. "Dumbo, Dumbo, ești simpatic", e mesajul lui Bittman, care îl trimite în etapa următoare.

Urmărește interpretarea lui Silviu Laiu la X Factor România

Gianna Pană (18 de ani) din Teleorman își amintește că imita cântăreți în copilărie. Inclusiv Delia a făcut parte din repertoriul ei, cu piesa "Parfum de fericire". Schema i-a reușit probabil în formarea vocii, din moment ce interpretarea "Listen" (Beyonce) a captat cele trei voturile pozitive.

Urmărește interpretarea Cătălinei Brătan la X Factor România

Pe final de emisiune, Cătălina Brătan (17 ani) din Giurgiu a cântat melodia "Something's Got a Hold On Me (Burlesque)" (Christina Aguilera). A făcut față stresului, nimerind într-un moment plin de amuzament pentru Cheloo și Delia. Cele trei DA-uri au acoperire cu atât mai mult.

Claudiu Nergheș (21 de ani) din Cluj-Napoca este student de 10 la Tehnică Dentară. Toată lumea i-a văzut zâmbetul de reclamă, prelucrat în timp și prin grijă maternă atentă. Claudiu a ales piesa "This Is What It Feels Like" (Armin van Buuren) și a reușit să deschidă ușa X Factor.

Ultimul concurent, dar nu cel din urmă este Bogdan Bratiș (17 ani) din Satu Mare. Știe și instrumente, dar mizează pe voce. A interpretat "Apologize" (One Republic), demonstrând că e una dintre vocile cu șansă, care pot spera la trofeul X Factor.

Urmărește interpretarea lui Bogdan Bratiș la X Factor România

Citește mai multe despre ChelooDan BittmanDelia Matache
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deliric a lansat mixtape-ul “Delicatese”, mixat de Vlad Dobrescu - DOWNLOAD

Un nou mixtape Deliric poate fi descărcat de pe site-ul cântărețului hip-hop. “Delicatese” este un set de piese mixate de...

Închide