Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

X Factor S3E5: un colaj comico-muzical din care reținem 3 nume: Miruna Diaconescu, Alina Darie și Rodica Tudor

Miruna Diaconescu, Alina Darie, Roberto Velisar și Rodica Tudor sunt patru din noii concurenți acceptați în sezonul al treilea X Factor România.
Miruna Diaconescu la X Factor Romania (2013)

Miruna Diaconescu la X Factor Romania (2013)

X Factor România a ajuns la cel de-al cincilea episod. Selecțiile concurenților din sezonul 3 s-au desfășurat în vara ce-a trecut, fiind difuzate în fiecare duminică în montajele selective ale Antenei 1. Pe lângă câteva nume deja lansate în muzică (în România sau Moldova) și necunoscuți cu auto-evaluări muzicale exagerate, show-ul este asaltat de copii. Coborârea la 14 ani a limitei de vârstă pentru participare a transformat show-ul într-o combinație de concurs de talente și Ursulețul de Aur. Episoadele cu audițiile concurenților par fracturate în montajul video televizat, adunând momente înregistrate în contexte diferite, dând impresia că juriul nu e constant în evaluări, fiind prea permisiv în cazul unora dintre concurenți. Cheloo, Delia și Dan Bittman au avut de furcă cu numeroși concurenți ce nu au legătură cu muzica. Câțiva dintre ei au reușit să treacă în următoarea etapă. Este vorba probabil de un calcul pentru asigurarea bazei de concurenți în susținerea formatului de divertisment.

Junior X Factor - Miruna Diaconescu

Miruna Diaconescu (14 ani) din Bârlad nu este la prima apariție într-un astfel de concurs televizat, participând anul acesta la "Românii au talent". Se pare că fata va continua și la sezonul din 2014. Până atunci, tânăra a primit trei de DA în selecția X Factor România. A interpretat piesa "Mamma Knows Best" (Jessie J). Într-adevăr, mama ei știe mai multe, fiind o cântăreață de muzică populară moldovenească.

Miruna studiază pianul la Școala de Muzică și Arte Plastice Tonitza din Bârlad și a participat la mai multe concursuri de muzică ușoară. Are în față o carieră muzicală, cu multe provocări ce îi pot depăși discernământul vârstei. "Cred că deja ești celebră. Cred că nu ne vom vedea în etapa următoare, ne vom vedea în gale", i-a spus Delia apreciindu-i vocea. Dan Bittman se arată impresionat de valul de concurenți copii: "Anul acesta este al copiilor de 14, este anul vostru, dar o sa fie o lupta...". Probabil Cheloo are o urmă de adevăr în gluma sa: "Sunt afectați de scurgerile de radiații de la Cernobîl". Radiațiile au surse multiple și sunt mult mai aproape și prezente.

Urmărește-o pe Miruna Diaconescu la audițiile X Factor

Miruna Diaconescu a primit pe merit cele trei voturi de DA și intră în line-up-ul X Factor România 2013.

Andrei Colța (19 ani) din Moldova aduce fizic a Justin Bieber, dar mai are multe învățat la cântat. Este student, după ce a studiat la o școală muzicală din Italia. A venit pe scenă cu un pian electric și un microfon, ambele cumpărate cu bani câștigați în Italia unde a lucrat ca ospătar. Poveștile nu țin loc de factor X, dar îi pot aduce măcar 2 voturi pozitive. S-a întâmplat după interpretarea melodiei "Fragile" (Sting). Cheloo rămâne anti-story.

Duo-ul B&B este format din doi frați gemeni. Au fost puși la încercare să concureze separat, dar vor rămâne împreună în concurs. Bianca și Bogdan au 18 ani și au primit cei 3 de DA. La fel s-a petrecut și în cazul grupului November din București (Alexandrina, Gabi și Vera). O altă formație acceptată lejer în concurs a venit din Bârlad. 2 Dream a reușit obținerea a 2 de DA cu coverul după Boyz II Men, "End of the Road". Tot la secțiunea grupuri acceptate, au evoluat C.A.T. Girls - Cristina, Andra și Teo. Două foste concurente X Factor și o prietenă au cântat "Price Tag" (Jessie J). Toate trei visează la o excursie în Hawaii, vizând mai întâi trofeul X Factor. Dan Bittman a apreciat munca celor două foste concurente în perfecționarea vocilor pentru revenirea în concurs.

Alina Teodora Darie pe urma Leonei Lewis

Alina Teodora Darie la X Factor România

Alina Teodora Darie la X Factor România

Un moment interesant din episodul 5 de la X Factor 2013 i-a aparținut Alinei Teodora Darie (18 ani) din Iași. Concurenta a cântat "Homeless" (Leona Lewis) și i-a cucerit deopotrivă pe cei trei jurați. Și-a pierdut perechea de ochelari de hipster, dar l-a cucerit pe Cheloo: "Votul meu este DA. Ai început cu frică, am vrut să te deranjez, ăsta e rolul meu. Am făcut tot ce am putut, n-are rost".

Urmărește-o pe Alina Darie la audițiile X Factor

Urmărește-l pe Roberto Velisar la audițiile X Factor

Roberto Velisar (16 ani) este un elev din Pitești, care deține un stativ de microfon norocos. Are și o prezență plină de carismă care-l va scoate din multe situații complicate. Cu o atitudine demnă de star, Roberto a pus în scenă piesa "Georgia on My Mind" (Ray Charles). A ridicat publicul din sală, forțând juriul să voteze pro. Nu îi reușește cu Dan Bittman, dar are calea deschisă spre noua etapă de X Factor România.

Roberto Velisar la X Factor România (2013)

Roberto Velisar la X Factor România (2013)

Mihai Zapodeanu (19 ani) este un rapper din București. În ciuda respirațiilor sacadate, textul lui l-a convins pe Cheloo, iar versul cu aluzie la Pițurcă l-a făcut atent pe Dan Bittman. Printr-un concurs de șanse, el a trecut în etapa următoare cu 3 DA-uri, dar cu șanse minime pentru un traseu mai lung.

Urmărește-o pe Rodica Tudor la audițiile X Factor

Rodica Tudor (23 de ani) este din Mărginenii de Jos (Prahova), unde ține concerte în curtea casei părintești. Este studentă ]n anul trei la Drept după ce a absolvit Facultatea de Limbi Străine (Romani-Engleză) și un master la Facutatea de Litere. Cunoaște 4 limbi pe lângă româna: engleză, franceză, spaniolă și romani. Știe și să cânte după cum a demonstrat cu "If I Were A Boy" (Beyoncé). A primit trei voturi de DA.

Rodica Tudor la X Factor România (2013)

Rodica Tudor la X Factor România (2013)

Un fost pretendent din sezonul al doilea, Sorin Bumbaru (22 de ani) din Galați a venit cu speranțe noi la X Factor. Face shooting-uri foto, joacă teatru și îi place să cânte. A interpretat "Wicked Game" (Chris Isaak) atrăgându-și simpatia Deliei într-atât de mult încât Bittman a oprit piesa. În glumă, acesta i-a oferit mai întâi 1000 de euro pentru a părăsi scena, apoi i-a cerut 100.000 de euro din eventualul trofeu câștigat. Sorin a răspuns glumei, alegând cea de-a doua variantă. A fost pus să cânte din nou, alegând "Kiss" (Tom Jones). Cu votul negativ al lui Cheloo, foto-modelul din Galați merge mai departe în concurs cu două voturi de DA.

Sorin Bumbaru a impresionat-o pe Delia la X Factor România

Sorin Bumbaru a impresionat-o pe Delia la X Factor România

Urmărește-l pe Sorin Bumbaru la audițiile X Factor

Emisiunea X Factor va continua pe parcursul următoarelor duminici, de la ora 20.30, iar dacă vreți să aflați mai multe informații despre episoadele anterioare, accesați arhiva X Factor de pe InfoMusic.

Citește mai multe despre ChelooDan BittmanDelia Matache
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Michi de la Șuie Paparude a suferit un infarct

Bean și Dobrică (Șuie Paparude) sunt alături de colegul lor, Michi (Mihai Câmpineanu). În noaptea de sâmbătă spre duminică, acesta...

Închide