Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

X Factor: Mădălina Lefter, Maria Hojda și Mihai Tăbăcaru sunt noii pretendenți la titlu

X Factor România a continuat duminică seara la Antena 1, mixând concurenți buni și comici ambulanți, povești de succes și drame. Delia, Cheloo și Dan Bittman au dat verde altor tineri aflați în căutarea gloriei prin transformarea factorului X în notorietate și experiență.
Mădălina Lefter la X Factor România

Mădălina Lefter la X Factor România

Eliza Nirlu (21 de ani) a fost prima concurentă pe placul celor trei jurați. Studenta din Constanța a interpretat piesa "Don't Rain On My Parade" (Barbra Streisand) din musicalul și filmul "Funny Girl" (1964). Bittman și Cheloo fac echipă bună în întărirea mentalului concurenților. Eliza le-a intrat nesigură în jocul acceptării/respingerii, iar cei doi i-au alimentat emoțiile cât au putut. În acest fel, cei trei de DA au fost primiți cu și mai multă bucurie, urmând să o revedem pe Eliza în etapa următoare.

Iulia Iepure (17 ani) studiază muzica de la 10 ani. A început cu chitara, apoi a luat lecții de canto. A participat la concursuri muzicale precum MIM - Muzica Inimii Mele. Din muzica românească le admiră pe Andra și Paula Seling.

Urmărește-o pe Iulia Iepure la X Factor România

Un pompier a venit la X Factor să-și stingă sau să-și împlinească focul inimii. Mihai Lipai (28 de ani) din Oradea a cântat "Forget You"  (Cee Lo Green), ieșind în evidentă printr-un timbru aparte, ușor răgușit. Concluzia juriului a fost că merită să fie mistuit în continuare de dorința de a reuși în muzică. Atunci când vor pune furtunul pe el, va fi deja mult prea târziu, sunt șanse mari ca "răul" să se fi produs. Este carismatic și cântă bine.

Mihai Tăbăcaru (28 de ani) este o altă voce care are șanse să intre în finala X Factor România. Este din Cluj-Napoca, unde activează în două trupe. Cu formația MUTE a ajuns în 2011 în finala concursului IMAGINE. El are așteptări mari și de la concursul de pe Antena 1, începându-și traseul spre trofeu cu o piesă de rezistență: "Sorry Seems to Be the Hardest Word" (Elton John).

Urmărește-l pe Mihai Tăbăcaru la X Factor România

Christopher Ejiohuo (22 de ani) are culoarea și dezinvoltura stilului hip-hop. Student la Medicină, concurentul din Nigeria a interpretat "Candy Shop" (50 Cents) și a încercat un freestyle în română. Nu l-a convins pe Cheloo, dar a prins cei doi de DA care îi vor oferi ocazii viitoare să-i schimbe atitudinea.

Maria Hojda (23 de ani) își urmează sora la X Factor. Flavia Hojda (Nord X) a concurat în sezonul 2012. De această dată, Maria a demonstrat că vine dintr-o familie frumoasă și talentată. Tot Sighetul Marmației o va urmări cu plăcere și emoție în perioada următoare,  dar sunt șanse ca interpretarea piesei "Make You Feel My Love" (Adele) să-i fi adus și mulți fani în întreaga țară.

Maria Hojda a obținut cei trei de DA cu o piesă semnată Adele

Maria Hojda a obținut cei trei de DA cu o piesă semnată Adele

X Factor i-a convins pe Iulian (46 de ani) și Ștefan (29 de ani) să-și facă trupă special pentru a concura. Strategia lor e bună - lumea va vota mai repede pentru un duo amuzant și carismatic decât pentru oricare dintre ei. Cei doi grei sunt Chillout. Au cântat soundtrackul Grease  - "Summer Nights" și au depășit primul hop. Cei doi fani karaoke din Alba Iulia speră să câștige și să împartă banii după greutatea corporală.

Urmărește interpretarea Mădălinei Lefter la X Factor România

Mădălina Lefter (15 ani) a crescut. Nu foarte mult, dar este nerăbdătoare să câștige. Micuța cântăreața din Iași este frumoasă, veselă și cântă excepțional. Are experiența competițiilor și niște duete ce ar stârni invidia oricărui solist consacrat: cu Anastasia și Olivia Newton John. În Italia a luat premiul juriului la emisiunea-concurs "Ti Lascio Una Canzone". La X Factor a interpretat "One Night Only" (Jennifer Hudson) și l-a câștigat pe Dan Bittman drept susținător: "e o potențială câșigătoare a acestui concurs. Este ca un tanc, nu mai poți să o oprești". Cheloo a apreciat-o deopotrivă:  "Dacă luăm în considerare și vârsta, este noul avion cu reacție fabricat în România și licențiat la X Factor".

Petra trece mai de parte la X factor prin voce, dincolo de dramă

Petra Pintelei în selecția X Factor 2013

Petra Pintelei în selecția X Factor 2013

Concurenta Petra Pintelei (19 ani) este aproape oarbă, dar fără vocea demonstrată în emisiune, ar fi rămas doar o poveste tristă. E drept, factorul emoțional a bătut factorul X. Cheloo s-a răzgândit asupra taxării unor note eronate și a adăugat cel de-al treilea DA. Tânăra din București a cântat "My Immortal" (Evanescence).  Povestea nefericită o va urmări pe parcursul concursului, dar în momentul interpretării, publicul va tresări mai întâi la sunet. Dincolo de problemele de vedere, Petra pare un om excepțional - cântă de mică,  vorbește fluent engleza, spaniola și portugheza, dactilografiază pe computer și cunoaște alfabetul Braille.

Petra Pintelei emoționează la X Factor - sezonul 3

Bianca Roșu (15 ani)  a fost ultima concurentă acceptată la X Factor în cadrul montajului difuzat pe 13 octombrie. Locuiește în București și înainte de orice prezentare, este fana lui Dan Bittman, bifând concert după concert atunci când Holograf era pe afiș. Spiritul ei vesel, bucuria sinceră și tonul extrem de optimist (în contrast cu cazul prezentat mai sus) a indus inițial ideea că ar vorbi fără acoperire. A cântat "Fallin'" (Alicia Keys)  și apoi lucrurile au fost just înțelese. Tânăra merită să mai cânte la X Factor România. Cu un autograf de la Bittman și cele trei voturi de DA, Bianca are calea deschisă succesului.

Bianca Roșu și-a câștigat idolul ca fan

Bianca Roșu și-a câștigat idolul ca fan

Potrivit postului de televiziune, cel de-al patrula episod X Factor 2013 a fost urmărit în medie la nivel național de peste 1,8 milioane de telespectatori. Momentul cu cea mai mare audiență - aproape 2,6 milioane de privitori - a fost interpretarea Petrei, concurenta cu deficiențe de vedere. Emisiunea va continua pe parcursul următoarelor duminici, de la ora 20.30, iar dacă vreți să aflați mai multe informații despre episoadele anterioare, accesați arhiva X Factor de pe InfoMusic.

Citește mai multe despre ChelooDan BittmanDelia Matache
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Martin (Coldplay) și Jay-Z au cântat împreună în Londra - VIDEO

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, și Jay-Z au cântat împreună în cadrul unui concert susținut de rapper-ul american pe Arena...

Închide