Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Vocea României S3E5: Denisa Moșincat din corul Fiat Lux întoarce toate scaunele, Dudu Isabel din Vespera aduce rock-ul în show

Penultimul episod de audiții pe nevăzute de la Vocea României a adus în concurs alți 9 concurenți. Printre aceștia se numără și soliști vocali de profesie, mai mult sau mai puțin cunoscuți publicului larg: Iolanda Moldoveanu din Za Band, Mihai Băjinaru, Dudu Isabel din Vespera și Denisa Moșincat, o participantă de la Românii au talent.
Denisa Moșincat, concurentă la Vocea României 2013

Denisa Moșincat, concurentă la Vocea României 2013

Scaunele antrenorilor și-au început mișcarea de rotație odată cu interpretarea Iolandei Moldoveanu (21 de ani) din Brașov. Studentă la UNATC București (Film Scenaristică), Iolanda nu a lăsat deoparte muzica, pe care a studiat-o în perioada liceului. În prezent cântă în trupa Za Band, iar în cadrul concursului de la ProTV a interpretat melodia "Skyfall" (Adele). Marius Moga și Smiley s-au întors simultan, Iolanda a făcând "alegerea zâmbăreață" (vorba lui Brenciu). O vom putea urmări în echipa lui Smiley.

George Cristian Seceleanu (22 de ani) din Tulcea este pasionat de muzică de la vârsta de 14 ani. Povestea sa muzicală a început pe o piesă a lui Marcel Pavel, urmând apoi studiile la un liceu de specialitate. Acum este student la Conservator la Canto Clasic. Loredana, Smiley și Horia Brenciu s-au luptat pentru alegerea sa. L-a ales pe Smiley, impresionat de interpretarea melodiei "Copacul" (Aurelian Andreescu). Se pare că producătorul de la HaHaHa urmărește cu interes cazurile în care soliștii induc în eroare prin înfățișare, cântând într-un mod surprinzător. George Cristian Seceleanu face un mare pas înainte spre o carieră artistică, depășind dezamăgirea din 2012, când nu a fost admis la preselecțiile de la Vocea României. Perseverența lui a dat roade.

Emilia Alina Dorobanțu (20 de ani) este din Slatina, studiind la Universitatea de Muzică din București. Vocea României i-a oferit ocazia de a relua drumul spre scenă, pe care nu-l mai încercase din școala generală. Momentul a fost trăit pe "I Don't Believe You" (P!nk), ridicându-i pe aceeași frecvență pe Loredana și Horia Brenciu. Loredana i-a înțeles emoțiile de la începutul piesei și a acționat butonul după ce i-a sesizat redresarea. "Îmi place foarte mult cum cânți în regimul acut și cum îți mixezi vocea de piept cu cea de cap", i-a spus Loredana, care a fost și alegerea concurentei.

Tânărul Andrei Loică (16 ani) din Măgurele a intrat pe scenă cu piesa "If You're not the One" (Daniel Beddingfield). Elev la mate-info, Andrei a convins trei antrenori să apese butonul: Loredana, Marius Moga și Horia Brenciu. "Ești ca un potențiometru", l-a lăudat cântăreața, apreciindu-i ușurința cu care își controlează vocea la o vârstă atât de fragedă. Andrei Loică și-a învins emoțiile și l-a ales pe Marius Moga.

Horia Brenciu a pus capăt ghinionului și s-a întors de unul singur la auzul piesei "Ain't No Sunshine" (Kenny Rogers/Bill Withers). Echipa Brenciu se mărește cu Mihai Răzvan Răducă (26 de ani) din Bacău.

Diana Dolcan (20 de ani) din Brașov a trăit la Vocea României "cel mai inedit moment" din viața ei. Studentă la Universitatea Transilvania, Diana cântă în trupa Friday Fever. Interpetarea melodiei "Down on My Knees" (Ayo) i-a asigurat un loc în echipa lui Marius Moga.

Denisa Moșincat (22 de ani) din Oradea a întors toate cele patru scaune. Performanța sa este explicabilă, Denisa având o voce deosebită, pe care și-o valorifică din 2005 în cadrul corului Fiat Lux. Concursurile de talente nu îi sunt străine. Denisa participat și la "Românii au talent", alături de cei 23 de colegi de cor. La Vocea României a căutat să-și demonstreze calitățile vocale, alegând piesa "A Moment Like This" (Kelly Clarkson). Single-ul de debut al cântăreței americane i-a purtat noroc în cel mai important concurs muzical din viața ei. Marius Moga i-a asemănat vocea cu a lui Mariah Carei și i-a recomandat un repertoriu R&B și Pop. Denisa Moșincat l-a ales însă pe Horia Brenciu, showman-ul întârindu-și echipa cu o concurentă forte.

Urmărește-o pe Denisa Moșincat în audițiile de la Vocea României

Mihai Băjinaru (41 de ani) din București cântă alături de Quality Band în emisiuni TV și evenimente private. Se bucură de succes, trăiul său bazându-se pe muzică, iar show-ul de la ProTV nu poate decât să-i crească notorietatea și cota. Prin urmare, a interpretat foarte aproape de original melodia "Sex Bomb" (Tom Jones), mizând pe întoarcerea unui scaun, cel puțin. A fost fotoliul Loredanei cel care i-a deschis calea spre trofeul Vocea României.

Dudu Isabel, solistul trupei Vespera din Cluj, la Vocea României

În ziua în care cânta la Maximum Rock Festival cu trupa sa Vespera, Dudu Isabel (39 de ani) era prezentat telespectatorilor Vocii României. Dudu Isabel, pe numele său real Bărbuță Sandu Traian, a venit din Cluj-Napoca, unde activează în două trupe: "Vespera" și "Seven". Totodată, Dudu cântă și într-o trupă tribut lui Ronnie James Dio - "Hungry For Heaven". Dudu a adus rock-ul în platourile ProTV (motiv pentru care încadrăm știrea de față inclusiv la rock). A cântat "Jump" (Van Halen) într-un mod în care ai vrea să-l asculți live. Loredana, Smiley și Brenciu s-au întors pe rând să-l vadă.

Dudu Isabel (solistul Vespera) a întors trei scaune la Vocea Romaniei

Dudu Isabel (solistul Vespera) a întors trei scaune la Vocea Romaniei

Horia și-a stricat scaunul, dar a reușit un compliment: "Ești o combinație de Van Halen, voce de Bon Scott și față de Bon Jovi". Smiley a încercat la rândul său să-l atragă în propria tabară: "Nu am auzit în toate cele trei sezoane o voce care să cânte așa". A ales-o pe Loredana, care i-a amintit pe cei de la Altar, prieteni de-ai săi din Cluj. În etapa următoare, Dudu Isabel ne va pune rock la Vocea României din echipa Loredanei - iată încă un motiv plăcut să urmărim sezonul al treilea pentru a vi-l raporta sub forma acestor rezumate.

Nereușite la Vocea României: Mihai Napu și Tavi Clonda

Doi soliști profesioniști, Mihai Napu și Tavi Clonda nu au reușit să întoarcă niciun scaun. Mihai Napu (46 de ani) a revenit din Germania în 2008 și a interpretat melodia "Sharing the Same Dreams". Octavian Clonda (33 de ani) a fost și el plecat pe un vas de croazieră. Apoi a cântat în trupa Bandidos și a încercat o carieră solo. A văzut sezoanele anterioare și chiar a participat în sală ca spectator. În prezent cântă într-un band de televiziune la emisiunea Gabrielei Cristea de la Kanal D (cu care aparent are o relație intimă). Cancanurile zilei nu l-au ajutat nicicum, chiar dacă interpretarea "Wherever You Will Go" (The Calling) a fost una reușită.

Fiecare antrenor va avea câte 14 voci la finalul audițiilor pe nevăzute. Cei 56 de soliști vor lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro și un contract cu Universal Records pe un an de zile. Până acum, echipele de la Vocea României se prezintă astfel:

 • Echipa lui Brenciu:
  1. Andrada Ghiorma
  2. Ana Maria Mirică
  3. Mihai Chițu
  4. Gabriel Kisczuk
  5. Diana Arvinte
  6. Florin Ilinca
  7. Adrian Nour
  8. Ruxandra Măcărescu
  9. Kinga Farkaș
  10. Arpi Torok
  11. Mihai Răzvan Răducă
  12. Denisa Moșincat
 • Echipa lui Smiley:
  1. Răzvan Alexa
  2. Gabriel Răzvan Onilă
  3. Adrian Molnar
  4. Claudia Elena Iuga
  5. Stela Anița
  6.  Andrei Cristian Hanghiuc
  7. Elena Șălaru
  8. Lucian Frâncu
  9. Valentin Gafton Câmpeanu
  10. Iolanda Moldoveanu
  11. George Cristian Seceleanu
 • Echipa Loredanei:
  1. Aurel Niamțu
  2. Iulia Dumitrache
  3. Ana Diana Kalmar
  4. Muneer Al Obeidii
  5. Alina Păun
  6. Andrei Chermeleu
  7. Daniel Claudiu Grosu
  8. Marcela Scripcaru
  9. Florin Mândru
  10. Emilia Alina Dorobanțu
  11. Mihai Băjinaru
  12. Dudu Isabel
 • Echipa lui Marius Moga:
  1. Dana Torop
  2. Bogdan Olaru
  3. Sânziana Norina Niculae
  4. Angelo Simonică
  5. Răzvan Pașca
  6. Felix Iulian Burdușa
  7. Jovana Milovanovic
  8. Mihai Fărkaș
  9. Elis Opriș
  10. Andrei Loică
  11. Diana Dolcan

Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României, urmărind noutățile pe InfoMusic.

Citește mai multe despre Horia BrenciuLoredana GrozaMarius MogaSmiley
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ultimele bilete la concertul Olafur Arnalds de la București

Ólafur Arnalds concertează pe 21 noiembrie 2013 la sala ArCuB din București, în turneul de promovare al celui mai recent...

Închide