Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
Poze concert The 1975 la Summer Well 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Vocea României: Lucian Frâncu, backing vocalist în Direcția 5, întoarce toate scaunele

Audițiile pe nevăzute au ajuns la episodul al patrulea din noul sezon Vocea României. Smiley, codaș la formarea echipei, a început în forță. Showman-ul a cooptat în tabăra sa cele mai multe voci ascultate în noul episod de blind-uri. Printre acestea se numără și Lucian Frâncu, cel care a preluat postul lui Toni Șeicărescu în formația Direcția 5.
Lucian Frâncu (backing vocals Directia 5) la Vocea Romaniei

Lucian Frâncu (backing vocals Directia 5) la Vocea Romaniei

Nouă concurenți noi s-au alăturat competiției Vocea României. Pe 19 octombrie, Smiley și-a mărit echipa cu 4 voci noi - Andrei Cristian Hanghiuc, Elena Șălaru, Lucian Frâncu și Valentin Gafton Câmpeanu. Brenciu a atras concurenți de naționalitate maghiară - Kinga Farkaș și Arpi Torok, în timp de Marius Moga a ales două voci tinere: Mihai Fărkaș și Elis Opriș. Loredana își lărgește echipa cu un singur membru: Florin Mândru. Din noul sezon se cunosc până acum 37 de concurenți la titlul Vocea României, vi-i prezentăm pe cei care au cântat sâmbătă.

Andrei Cristian Hanghiuc (31 de ani), antrenor de tenis din București, a cântat melodia "I Need A Dollar" (Aloe Blacc). Plin de emoții, dar cu o însemnată doză de nebunie ce a i-a inclus în interpretare o multitudinea de sunete, Cristian a stârnit curiozitatea celor ce stăteau cu spatele. S-au întors Smiley, Brenciu și Moga. "Ai o nebunie și o energie în tine care mă duc cu gândul la entertainment" a spus Moga. "La care eu mă pricep", a replicat Brenciu în stilul caracteristic. Nici unul nu a avut câștig de cauză. Concurentul n-a ales cu mintea sau cu inima, ci a continuat pe seama nebuniei, în favoarea lui Smiley.

Din Chișinău, Elena Șălaru (22 de ani) a participat la audițiile de la Vocea României, fiind convinsă de sora ei. Între 7 și 15 ani a studiat muzica, pe care a dat-o apoi pe economie. Dacă în liceul de muzică a cântat într-un cor, în prezent studiază la master, lucrând ca ajutor-contabil. Interpretarea piesei "Bring Me To Life" (Evanescence) ar putea să-i destabilizeze balanța contabilă pe următoarele luni. Cu Smiley în schemă, Elena caută să-și împlinească visul muzical.

Elena Șălaru din Republica Moldova a venit la Vocea României

Elena Șălaru din Republica Moldova a venit la Vocea României

Un concurent cu o voce deosebită este Mihai Fărkaș (21 de ani) din Făgăraș. A început să cânte de la 16 ani, mai întâi cu piese din repertoriul Compact. A vrut să renunțe la facultate pentru muzică, ceea ce spune multe despre importanța concursului de pe ProTV. A cântat melodia "Please Forgive Me" (Bryan Adams). După Breciu, Marius Moga a acționat butonul fotoliului. Mihai a ales să continue în echipa Moga.

Valentin Gafton Câmpeanu (22 de ani) a venit în București din Piatra Neamț pentru a studia Conservatorul. Relația cu muzica a început din clasa întâi, pe arcușul viorii. "Atât timp cât ești tânăr, merită să visezi", a spus înainte să iasă pe scenă, iar titlul melodiei alese a fost pe aceeași lungime de undă - "Insatiable" (Darren Hayes). Dintre Moga și Smiley, l-a ales pe fostul membru Simplu.

"Unfaithful" (Rihanna) s-a auzit prin vocea unei concurente din Timișoara. Kinga Farkaș (22 de ani) s-a născut în Lupeni, dar în prezent este studentă în orașul de pe Bega. Horia Brenciu recunoaște piesa de la primele acorduri. Este singurul care se întoarce și își lărgește astfel echipa. Era chiar antrenorul dorit de Kinga, potrivit declarațiilor dinainte să cânte.

Lucian Frâncu - din backing vocals în Direcția 5, la Vocea României

Înainte să cânte, era informatician. Lucian Frâncu (26 de ani) din Brașov și-a format vocea în sesiuni tot mai dese de karaoke în Times Pub. Acum cântă în backing vocals în trupa Direcția 5, fiind ales de Marian Ionescu să acopere postul lăsat liber de Toni Șeicărescu. Lucian a venit la Vocea României pentru a fi văzut de toată lumea. A ales cântecul "What Do You Want From Me" (Adam Lambert) și a fost singurul care a întors toate cele patru scaune în cadrul celui de-al patrulea episod din sezonul 3. A fost ales Smiley.

Florin Mândru - Imobilizat în scaunul cu rotile, dar cu o voce înălțătoare

Florin Mândru (37 de ani) s-a născut în Toplița și locuiește în Târgu Mureș, ocupându-se cu meșteșugăritul în lemn. Un accident de alpinism soldat cu fracturarea coloanei l-a țintuit în scaunul cu rotile în urmă cu 20 de ani. Și-a descoperit apoi vocea și plăcerea de a cânta. A venit la Vocea României și a interpretat piesa "Road to Hell" (Chris Rea). Fără să-i cunoască povestea, antrenorii s-au întors la auzul vocii.

Florin Mândru, concurent la Vocea României 2013

Florin Mândru, concurent la Vocea României 2013

"Ai o vocea superbă și un timbru special, gutural, cărnos, bărbătesc, sexy. Faptul că ai venit aici este un exemplu pentru toți cei care nu au avut curajul să vină, că la Vocea României contează doar vocea." i-a spus Loredana. "Venirea ta aici ne duce spre rai", a continuat Brenciu punând titlul cântecului în raport cu vocea lui Florin. "Îmi place emoția din vocea ta" a fost un alt compliment adresat concurentului. Florin Mândru va cânta mai departe în echipa Loredanei.

Horia Brenciu și-a mai adăugat încă doi concurenți în echipa sa deja numeroasă. După Kinka, Arpi Torok din Cluj intră în echipa sa după o interpretare inedită a piesei "I Feel Good" (James Brown).

Elis Opriș (18 ani) din Mangalia a fost cea mai tânără concurentă din emisiunea de pe 19 octombrie. Eleva fascinată de Vocea României încă de la primul sezon a adus pe scenă doar energie pozitivă. Izvorâtă din dorința puternică de a reuși în muzică și din veselia ei tinerească, acestă energie s-a dovedit molipsitoare. A întors trei scaune cu interpretarea piesei "Upside Down" (Paloma Faith). Loredana, Moga și Brenciu au concurat pentru alegerea ei.

"Mi-a plăcut bucuria din glasul tău", i-a spus Moga. "Piesa te-a ajutat să-ți exprimi bucuria de a trăi", a continuat Loredana. Elis ("Lisa") - prietenă cu Iulia Pușchilă - l-a ales ca antrenor pe Marius Moga.

Fiecare antrenor va avea câte 14 voci la finalul audițiilor pe nevăzute. Cei 56 de soliști vor lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro și un contract cu Universal Records pe un an de zile. Până acum, echipele de la Vocea României se prezintă astfel:

 • Echipa lui Brenciu:
  1. Andrada Ghiorma
  2. Ana Maria Mirică
  3. Mihai Chițu
  4. Gabriel Kisczuk
  5. Diana Arvinte
  6. Florin Ilinca
  7. Adrian Nour
  8. Ruxandra Măcărescu
  9. Kinga Farkaș
  10. Arpi Torok
 • Echipa lui Smiley:
  1. Răzvan Alexa
  2. Gabriel Răzvan Onilă
  3. Adrian Molnar
  4. Claudia Elena Iuga
  5. Stela Anița
  6.  Andrei Cristian Hanghiuc
  7. Elena Șălaru
  8. Lucian Frâncu
  9. Valentin Gafton Câmpeanu
 • Echipa Loredanei:
  1. Aurel Niamțu
  2. Iulia Dumitrache
  3. Ana Diana Kalmar
  4. Muneer Al Obeidii
  5. Alina Păun
  6. Andrei Chermeleu
  7. Daniel Claudiu Grosu
  8. Marcela Scripcaru
  9. Florin Mândru
 • Echipa lui Marius Moga:
  1. Dana Torop
  2. Bogdan Olaru
  3. Sânziana Norina Niculae
  4. Angelo Simonică
  5. Răzvan Pașca
  6. Felix Iulian Burdușa
  7. Jovana Milovanovic
  8. Mihai Fărkaș
  9. Elis Opriș

Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României, urmărind noutățile pe InfoMusic.

Citește mai multe despre Horia BrenciuLoredana GrozaMarius MogaSmiley
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cher, prea celebră pentru a ieși în oraș

Deși industria muzicală i-a adus multe împliniri pe plan profesional, Cher mărturisește că celebritatea i-a răpit din libertate. Orice ieșire...

Închide