Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Virgil Ianțu revine în muzică cu single-ul "Ce bine că ești" - AUDIO

Virgil Ianțu revine pe traseul muzical în 2013, iar noul single lansat "Ce bine că ești” poate fi ascultat pe InfoMusic. Piesa promovează viitorul album al artistului, "Ieri și azi”.

Publicat

pe

Virgil Ianțu
Virgil Ianțu │ FOTO: www.facebook.com

Virgil Ianțu a reorchestrat cunoscuta melodie a lui Nicu Alifantis într- versiune de jazz / swing, potrivit pentru o toamnă melancolică. Fiind un avid ascultător de muzică românească, artistul a realizat un material de coveruri intitulat "Ieri și azi". Colecția de piese românești include reinterpretări armonioase de swing, jazz, soul și big band. Pentru reorchestrarea melodiilor, Virgil Ianțu a lucra cu George Natsis.

Primul single reprezintă o piesă la care țin foarte mult. Este scrisă și cântată în original de un om la care țin enorm, care m-a ajutat în viață și care a bucurat multe suflete de-a lungul timpului, inclusiv pe al meu. Având în vedere că nu a auzit piesa în această nouă variantă, sper că atunci când o va asculta, un mic zâmbet să ajungă și acolo în sufletul lui, mai ales că în acest moment, are mare nevoie de el

Există muzică frumoasă românească, gata scrisă pentru a fi cântată și a fost cântată. Am început cu trecutul și am ajuns în prezent. Reorchestrațiile și interpretarea au, din punctul meu de vedere, haz, iar dorința mea este să ne bucurăm de piese românești apărute în perioade diferite, pe care le iubim, dar care poate că ne lipsesc în ultima vreme.

Sper ca acest album, atunci când se va lansa și îl veți asculta, să vă placă și să ajungă exact acolo unde i-am stabilit eu destinația. Destinație spre care toți iubitorii de muzică bună ar trebui să se îndrepte - Virgil Ianțu

AUDIO: Virgil Ianțu - "Ce bine că ești"

Comentează

Trending