Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Usher interpretează cântecul alfabetului - VIDEO

Invitat în emisiunea Sesame Street, Usher s-a folosit de muzică și dans pentru pentru a-i învăța pe Elmo și pe telespectatori literele din alfabet.
Usher interpretează cântecul alfabetului în emisiunea Sesame Street

Usher interpretează cântecul alfabetului în emisiunea Sesame Street

Ce mod mai plăcut să înveți literele din alfabet dacă nu folosindu-te de muzică și dans. Cu un beat simplu și atractiv și o coregrafie amuzantă, Usher a realizat o interpretare simpatică a unui cântec despre abecedar. Artistul a fost invitat în celebra emisiune americană pentru copii, Sesame Street, găzduită de personaje precum Grover și Elmo. Mai jos puteți urmări înregistrarea momentului.

Usher este tatăl a doi băieți, Naviyd Ely Raymond și Usher Raymond V. În urma divorțului de Tameka Raymond, artistul a primit custodia primară a copiilor, fosta soție având doar drepturi la vizită. În vara acestui an, Usher a fost aproape să piardă custodia celor mici, după ce unul dintre băieți, Raymond V s-a accidentat grav în piscina de acasă. Tameka Raymond a cerut custodia copiilor, susținând că artistul este neglijent, nu angajează persoane potrivite pentru a avea grijă de ei și nu o informează în legătură cu programul și viața băieților. Procesul s-a finalizat în luna august și a fost unul intens și plin de emoție. Judecătorul i-a dat câștig de cauză lui Usher, iar la final artistul s-a îmbrățișat cu mama celor doi băieți.

Acestea nu au fost singurele probleme apărute în viața lui Usher. Cu câteva luni înainte de tragicul incident, bona copiilor l-a dat în judecată pe artist pe motiv că a concediat-o pe nedrept. Apariția procesului l-a determinat pe Usher să nu mai aibă încredere în nimeni atunci când vine vorba de băieții lui și chiar a renunțat să fie jurat în emisiunea The Voice (America) pentru a avea grijă de Naviyd și Usher V.

Usher interpretează cântecul alfabetului (Video)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Scriitoarea A.G. Billig prezintă noul sezon al emisiunii "Sala de repetiții"

Scriitoarea A.G. Billig prezintă noul sezon al emisiunii "Sala de repetiții", care revine în grila Radio 3Net Florian Pittiș începând...

Închide