Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Ultimele bilete la concertul Olafur Arnalds de la București

Ólafur Arnalds concertează pe 21 noiembrie 2013 la sala ArCuB din București, în turneul de promovare al celui mai recent album al său, intitulat "For Now I Am Winter". Cu mai puțin de o lună înainte de eveniment, mai sunt disponibile doar câteva zeci de bilete din fiecare categorie.
Olafur Arnalds

Olafur Arnalds

Biletele rămase la concertul lui Olafur Arnalds, cu două categorii de prețuri (90 lei și 120 lei), sunt disponibile în rețeaua Eventim. Compozitorul, multi-instrumentalistul și producătorul islandez Olafur Arnalds și-a construit o audiență internațională și a devenit cunoscut pentru compozițiile sale care îmbină muzica clasică, indie-pop, ambientală și electronică într-un limbaj muzical unic. Anul acesta artistul și-a lansat cel mai recent album, intitulat "For Now I Am Winter", într-un parteneriat în premieră cu casa de discuri Mercury Classics, divizie a Universal Music. Acest album extinde explorările muzicale anterioare ale artistului prin includerea pentru prima dată în compozițiile sale a unei orchestre filarmonice și a unui solist vocal (care interpretează patru dintre piesele albumului).

Olafur Arnalds susține în această toamnă un amplu turneu în Europa, Asia și Statele Unite. Concertul din România face parte din ultima serie a turneului european din 2013 și promite a fi un eveniment cu totul special: pe scena de la ArCuB, în afară de Ólafur Arnalds, vor mai evolua violonistul Viktor Orri Árnason și violoncelistul Hallgrímur Jónas Jensson, dar și solistul vocal Arnór Dan. Astfel, sunetul și atmosfera inconfundabilă atât ale pieselor mai vechi cât și ale celor de pe ultimul album, For Now I am Winter, vor fi recreate fidel în concertul de la București. În plus, 6 fani norocoși vor avea ocazia să îl cunoască personal pe artist în seara concertului, în cadrul unei sesiuni meet&greet.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primul single Geri Halliwell după o pauză de 8 ani - "Half of Me" - AUDIO

Geri Halliwell a lansat un nou single, intitulat "Half of Me". Fosta membră Spice Girls lucrează momentan la un nou...

Închide