Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Ultimele bilete la concertul Olafur Arnalds de la București

Ólafur Arnalds concertează pe 21 noiembrie 2013 la sala ArCuB din București, în turneul de promovare al celui mai recent album al său, intitulat "For Now I Am Winter". Cu mai puțin de o lună înainte de eveniment, mai sunt disponibile doar câteva zeci de bilete din fiecare categorie.
Olafur Arnalds

Olafur Arnalds

Urmărește-ne pe

Biletele rămase la concertul lui Olafur Arnalds, cu două categorii de prețuri (90 lei și 120 lei), sunt disponibile în rețeaua Eventim. Compozitorul, multi-instrumentalistul și producătorul islandez Olafur Arnalds și-a construit o audiență internațională și a devenit cunoscut pentru compozițiile sale care îmbină muzica clasică, indie-pop, ambientală și electronică într-un limbaj muzical unic. Anul acesta artistul și-a lansat cel mai recent album, intitulat "For Now I Am Winter", într-un parteneriat în premieră cu casa de discuri Mercury Classics, divizie a Universal Music. Acest album extinde explorările muzicale anterioare ale artistului prin includerea pentru prima dată în compozițiile sale a unei orchestre filarmonice și a unui solist vocal (care interpretează patru dintre piesele albumului).

Olafur Arnalds susține în această toamnă un amplu turneu în Europa, Asia și Statele Unite. Concertul din România face parte din ultima serie a turneului european din 2013 și promite a fi un eveniment cu totul special: pe scena de la ArCuB, în afară de Ólafur Arnalds, vor mai evolua violonistul Viktor Orri Árnason și violoncelistul Hallgrímur Jónas Jensson, dar și solistul vocal Arnór Dan. Astfel, sunetul și atmosfera inconfundabilă atât ale pieselor mai vechi cât și ale celor de pe ultimul album, For Now I am Winter, vor fi recreate fidel în concertul de la București. În plus, 6 fani norocoși vor avea ocazia să îl cunoască personal pe artist în seara concertului, în cadrul unei sesiuni meet&greet.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primul single Geri Halliwell după o pauză de 8 ani - "Half of Me" - AUDIO

Geri Halliwell a lansat un nou single, intitulat "Half of Me". Fosta membră Spice Girls lucrează momentan la un nou...

Închide