Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

U2 lansează single-ul "Ordinary Love" în noiembrie

U2 va lansa în luna noiembrie, în ediție limitată pe vinil, single-ul "Ordinary Love", extras de pe soundtrack-ul filmului biografic despre Nelson Mandela
Bono

Bono

Urmărește-ne pe

Trupa U2 și-a adus contribuția la coloana sonoră a noului film "Mandela: Long Walk To Freedom", iar un fragment din prima piesă înregistrată de formație în ultimii 3 ani poate fi ascultată pe trailer-ul peliculei. Potrivit site-ului oficial al grupului, single-ul "Ordinary Love" va fi lansat pe vinil în ediție limitată, în luna noiembrie. Acesta va mai include o piesă nouă, tot de pe soundtrack-ul peliculei despre Nelson Mandela, intitulată "Breath". În total, vor fi disponibile doar 10.000 de exemplare, pe site-ul www.recordstoreday.com, începând cu data de 29 noiembrie. Artwork-ul pentru single, pe care îl puteți vedea mai jos, a fost realizat artistul irlandez Oliver Jeffers. Acesta a regizat și un lyric video pentru piesă, ce va fi lansat tot în luna viitoare. Filmul "Mandela: Long Walk To Freedom" a fost realizat pe baza autobiografiei cu același nume, publicată în 1994. În rolul principal îl vedem pe actorul Idris Elba, care s-a remarcat în pelicula "Luther" și serialul "The Wire".

Recent basistul Adam Clayton a vorbit despre noul album U2, mărturisind că sunt nerăbdători să finalizeze materialul până la sfârșitul lunii noiembrie. Acesta va fi primul disc de la "No Line On The Horizon" din 2009, iar membrii formației își doresc ca toate cele 12 melodii să fie perfecte. Dacă totul se desfășoară conform planului, vom asculta noul album U2 de Crăciun. Potrivit basistului, sound-ul discului va aduce aminte de cum suna trupa la început de carieră, dar și de maturitatea acumulată în cei 10 ani de activitate muzicală. În același timp, zvonurile spun că Danger Mouse se ocupă de mixajul albumului și că tracklistul va include o colaborare cu solistul de la Coldplay, Chris Martin.

U2 - "Ordinary Love" artwork

U2 - "Ordinary Love" artwork

Citește mai multe despre U2
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primul single Gabrielle după o pauză de 6 ani - "Say Goodbye" - VIDEOCLIP

Gabrielle, artista britanică recunoscută pentru hitul "Out of Reach", a lansat primul single de pe noul album "Now and Always:...

Închide