Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

Trupa ONE a lansat noul single "Till the end of time" - AUDIO

Trupa ONE a lansat primul single în limba engleză. Intitulat "Till the end of time", cântecul este compus de echipa Play & Win, care semnează hiturile Innei.
Criss și Vlad prezintă un nou proiect muzical - ONE

Criss și Vlad prezintă un nou proiect muzical - ONE

Urmărește-ne pe

Criss și Vlad continuă seria surprizelor pentru fanii lor. În urmă cu o lună au anunțat primul turneul național, iar acum au lansat noul single "Till the end of time", compus și produs de Play&Win. Primul single în limba engleză din cariera trupei ONE, păstrează stilul muzical plin de căldura și iubire al celor doi îndrăgostiți.

Piesa vorbește despre felul în care ne simțim fiecare dintre noi atunci când iubim și suntem alături de persoana iubita: mai încrezători, mai optimiști și mai puternici. Așa ne simțim și noi în fiecare moment: suntem îndrăgostiți și ne vom iubi toată viața, till the end of time, au spus Criss și Vlad.

Noul single promovează albumul de debut al trupei ONE"Aprinde un vis", ce va fi disponibil în curând, în toate magazinele din țară. Concertele din cadrul turneului național sunt cadoul perfect pentru toți cei îndrăgostiți: ONE cântă numai piese de dragoste. Primul spectacol se va defășura la Deva, pe 29 octombrie, iar ultimul show va avea loc la Timișoara, pe 11 noiembrie. Pentru detalii privind turneul național al trupei ONE consultați Agenda InfoMusic.

Noua melodie a fost difuzată pentru prima dată pe radio în cadrul matinalului Alarma ProFM cu Nicu și Nicolai. Criss și Vlad au participat ca invitați în cadrul emisiunii. Cei doi tineri au cântat live melodia “Aprinde un vis”, de pe același album. Au vorbit și despre școala, Vlad fiind student în primul an la Facultatea de Actorie din cadrul UNATC, ocazie cu care i s-a împlinit un vis. Criss este elevă în clasa a 11-a la Colegiul National “Dinu Lipatti”.

Poze cu Criss și Vlad (One) la Alarma ProFM

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

VIDEO: ONE - "Till the end of time"

Citește mai multe despre Criss & Vlad (Trupa ONE)
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avril Lavigne și Chad Kroeger au lansat balada "Let Me Go" - VIDEOCLIP

Avril Lavigne a dezvăluit videoclipul baladei "Let Me Go" de pe noul album ce-i poartă numele. Piesa este interpretată în...

Închide