Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Toni Braxton și Babyface au lansat balada "Hurt You" - VIDEOCLIP

Toni Braxton și Babyface au dezvăluit videoclipul primului single extras de pe albumul "Love, Marriage & Divorce". Piesa promovată se numește "Hurt You" și a fost compusă de Toni Braxton și Babyface împreună cu Daryl Simmons și Antonio Dixon. În clipul regizat de Ray Kay este portretizată relația de cuplu și dificultățile prin care trec adeseori cei doi parteneri.

Publicat

pe

Toni Braxton & Babyface - "Hurt You"
Toni Braxton & Babyface - "Hurt You"

Toni Braxton a colaborat cu producătorul Kenny "Babyface" Edmonds pentru un nou album, ce conține piese în duet. Vestea privind lansarea unui material discografic a fost dezvăluită în iulie 2013, la doar câteva luni de la anunțul prin care artista transmitea presei și fanilor că se retrage din industria muzicală.

"Nu mai simt iubire pentru muzică. Nu mă mai atinge și nu mă mai face să simt acel lucru special în timp ce cânt. Nu sunt sigură de ceea ce voi face în continuare cu viața mea. Poate trec printr-o criză de vârstă. Muzica nu mai este în inima mea și urăsc să spun asta", declara cu ceva timp în urmă Toni Braxton în cadrul emisiunii Good Morning America .

La aproximativ jumătate de an de la acest anunț, Toni Braxton a revenit la gânduri discografice și la colaborări cu potențial de Grammy.  Intituat "Love, Marriage & Divorce", noul disc apelează la o paletă largă de emoții, trecând fiecare piesă prin filtrul propriilor experiențe.

"Având în vedere că și eu și Babyface am trecut prin perioada tensionată a divorțului, putem găsi resurse interne pentru a colabora pe melodii cu astfel de teme și putem compune împreună în așa fel încât cei care ascultă piesele să se regăsească în versurile lor", a povestit Toni Braxton într-un interviu acordat unui post de radio din Los Angeles.

Prima piesă dezvăluită de pe noul album se numește "Hurt You" și face referire la dificultățile vieții de cuplu. Videoclipul a fost regizat de Ray Kay , cunoscut pentru colaborările cu Cher, Gloria Estefan, Britney Spears, Lady Gaga.

Toni Braxton și Babyface au mai colaborat în trecut pentru albumul "Secrets" (1996)vândut în peste 15 milioane de copii în întreaga lume și nominalizat pentru un premiu Grammy.

Toni Braxton & Babyface - "Hurt You"

Trending