Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Theory of Mind a lansat o nouă piesă, "Human Eyes" - AUDIO

Theory of Mind a lansat o nouă piesă, intitulată "Human Eyes". Single-ul va fi inclus pe albumul de debut al trupei, ce va fi lansat în noiembrie 2013.

Theory of Mind

Urmărește-ne pe

Theory of Mind este poate cel mai interesant proiect muzical lansat în acest an pe piața muzicală. Formația are pe piață trei single-uri, dintre care "Brown Eyes" și "Under the Sea" au intrat în playlistul Radio Guerrilla. Cea mai "proaspătă" piesă se numește  "Human Eyes" și vorbește despre "el" și "ea".

"Piesa are următoarea poveste: Am întâlnit-o pe EA. Am stat intinși pe iarbă și am vibrat împreună. Am vibrat atât de puternic, încât în următoarele 24 de ore am cântat non-stop până când am terminat piesa "Human Eyes". Recunosc, am fost epuizat, dar și după ce am dat tot din mine pentru această piesă, mi-am dat seama că încă vibrez" - Vladimir, Theory of Mind.

Theory of Mind este o trupă înființată în februarie 2013 la Cluj.  Trupa abordează un gen post-rock, psihedelic, ce îmbină genul dream pop cu muzica experimentală. Despre stilul adoptat, Alex (chitară) spunea într-un interviu acordat lui Bogdan Șerban că este un răspuns la muzica existentă pe piață.

"(Post-Rock-ul) Este un răspuns la aglomerația muzicii contemporane, la tipare bătătorite, și pune mult accent pe abilitatea muzicienilor de a comunica și de a se exprima sincer, la un nivel foarte subtil."

Theory of Mind înseamnă Vladimir Bosînceanu (voce, chitară, compoziții), Andrei Bosîceanu (bass), Alex Cos (chitară) și Tudor Bilt (tobe). Planurile de viitor apropiat ale trupei constau în lansarea primul album în București (noiembrie 2013) și participarea la emisiunea Guerrilive (noiembrie 2013).

Theory of Mind - "Human Eyes"

Citește mai multe despre Theory of Mind
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Legenda rock, Lou Reed a murit la 71 de ani

Lou Reed s-a stins din viață la 71 de ani în urma unor complicații apărute după transplantul de ficat efectuat...

Închide