Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Ascultă The Lumineers - "Gale Song" (Hunger Games 2) - AUDIO

Coalana sonoră a noului film "The Hunger Games Catching Fire" va include și o piesă a trupei The Lumineers. Aceasta se intitulează "Gala Song", iar pe InfoMusic puteți asculta un fragment de 90 de secunde din melodie.
The Lumineers

The Lumineers

Trupa de folk rock The Lumineers a cucerit publicul în ultimii 2 ani de zile. Albumul de debut, lansat în decembrie 2012, a primit discul de platină în Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Canada și Irlanda. Formația apare și pe coloana sonoră a filmului "The Hunger Games Catching Fire". Pelicula va avea premiera în cinematografele din România pe 22 noiembrie. În rolurile principale îi vom vedea pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson și Liam Hemsworth. Melodia celor de la The Lumineers se numește "Gale Song", iar, potrivit regizorului Francisc Lawrence, aceasta spune povestea unui bărbat care suferă după o iubire pierdută.

Piesa "Gale Song" este despre un bărbat care privește o relație, o fată și o șansă pierdută. Descrie zbuciumul lui Gale care, pe parcursul filmului, privește cum între Katniss și Peeta se dezvoltă o relație. În noul film Catching Fire va apărea evident un triunghi amoros, a declarat regizorul Francis Lawrence într-un interviu pentru site-ul hypable.com.

În urmă cu o lună, trupa a lansat videoclipul "Submarines", cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut. Clipul este unul animat, inspirat din jocul video "Limbo" și prezintă lupta unui marinar cu demonii interiori. Acesta a fost realizat de artistul Nicholas Sutton Bell, care a mai lucrat cu formația în trecut.

AUDIO: The Lumineers - "Gale Song" (Hunger Games 2)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lucia a lansat "Days" - VIDEOCLIP

Lucia a dezvăluit videoclipul unei piese noi, ce are pentru tânăra artistă o semnificație aparte. "Days" este o piesă personală...

Închide