Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Lumineers a lansat un clip animat pentru "Submarines" - VIDEOCLIP

The Lumineers a dezvăluit videoclipul noului single "Submarines". În clipul animat, inspirat din jocul video "Limbo", un marinar încearcă să își învingă demonii interiori. Povestea piesei prinde contur sub bagheta regizorului Nicholas Sutton Bell, vechi prieten al membrilor formației, în echipa de creație fiind cooptați și Neil Dvorak și Michael Oshins.

Publicat

pe

The Lumineers - "Submarines" (secvență videoclip)
The Lumineers - "Submarines" (secvență videoclip)

"Într-o industrie în care multe trupe caută acel sound care să ducă mai departe revoluția sunetelor digitalizate, The Lumineers merg în direcția opusă, spre simplitate, și o fac într-un mod genial", au apreciat criticii de muzică din presa internațională. Nimeni nu ar fi putut anticipa că publicul va răspunde atât de bine unei abordări de acest gen, însă imprevizibilul rămâne, se pare, o constantă prezență în valurile industriei. Albumul de debut The Lumineers a fost lansat în aprilie 2012, după ce single-ul "Ho Hey" a adus trupei un contract cu Dualtone Records. Materialul discografic s-a clasat pe prima poziție în topurile de muzică alternativă, rock și folk din Statele Unite și pe poziția a doua în Billboard 200.

"Am crezut întotdeauna că muzica te poate purta într-un loc în care nici nu mai contează dacă tu ești responsabil pentru existența ei. Te simți pur și simplu norocos că ai ajuns acolo. E ca un fel de biserică, dar fără Dumnezeu. E vorba despre emoție, speranță și catharsis", mărturiseau membrii trupei The Lumineers la începutul lui 2013, înainte de decernarea premiilor Grammy.

Cu acest motto funcționează această trupă din Colorado care continuă să impresioneze publicul și industria muzicală prin simplitate și emoție. Cel mai recent single, "Submarines", este un nou exemplu ce vine să susțină filozofia după care se ghidează trupa. Piesa își spune povestea fără artificii stilistice și vizuale, pentru clip The Lumineers optând pentru o colaborare cu Nicholas Sutton Bell.

"Lucrăm cu Nick de ceva vreme și îi iubim stilul și estetica în contextul imaginilor statice. Eram curioși și entuziasmați să vedem ce poate face atunci când vine vorba de un clip de câteva minute. Suntem încântați de rezultat"

"Submarines" este cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut al trupei. De pe discul "The Lumineers" au mai fost promovate piesele "Ho Hey" și "Stubborn Love".

The Lumineers - "Submarines" (Official Video)

Comentează

Trending