Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Texas a lansat "Dry Your Eyes" - VIDEOCLIP

Texas a dezvăluit videoclipul noului single "Dry Your Eyes". În clip, solista Sharleen Spirteri este surprinsă la un "pahar de vorbă" alături de actrițele Vicky McClure și Ruta Gedmintas din "This Is England", respectiv "Spooks".
Texas

Texas

Urmărește-ne pe

După single-urile "The Conversation" și  "Detroit City", Texas revine cu o nouă piesă. Melodia promovată se numește "Dry Your Eyes" iar clipul beneficiază de prezența actrițelor Vicky McClure și Ruta Gedmintas.

"A fost o plăcere să lucrez cu Vicky și Ruta pentru că sunt niște actrițe foarte bune și totodată niște prietene de suflet, așa încât întreaga zi a fost extrem de plăcută. Să fiu sinceră, atunci când ești într-un pub la un pahar cu prietenii, te simți ca și cum ai fi la o ieșire în oraș, nicidecum la muncă, pe platourile de filmări. Mi s-a părut că am fost geniale în a ne preface că suntem amețite", a declarat solista Spiteri pentru Digital Spy.

Texas a lansat recent un album nou, "The Conversation", pentru care formația a început să lucreze încă din 2011. Materialul vine după o pauză de 8 ani, una dintre cauze fiind și problemele de sănătate ale chitaristului Ally McErlaine, care a fost operat pe creier. Trupa nu a vrut să înregistreze fără el, astfel că a așteptat ca acesta să se recupereze. Ca sound, noul disc reprezintă o întoarcere la ritmurile de la începutul formației, la care se adaugă experiența acumulată de-a lungul timpului. Discul include elemente din toate albumele de succes, venind cu un sound modern. Pentru mai multe detalii despre noul disc puteți urmări interviul InfoMusic din cadrul festivalului B'estFest 2013.

Texas este o formație de rock ce a luat naștere în Glasgow, Scoția, în 1986, numele provenind de la filmul lui Wim Wenders, "Paris, Texas". Grupul a debutat cu albumul "Southside" în 1989 și a cunoscut succesul la nivel internațional încă de la primul single "I Don't Want a Lover", pe care l-am ascultat și noi la BESTFEST 2013. Formația se menține în topuri de peste 25 de ani, având peste 20 de milioane de albume vândute în întreaga lume.

Texas - "Dry Your Eyes"

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cel mai prost playback la care vrei sa te uiți - VIDEO

Un fotomodel polonez a reușit să realizeze unul dintre cele mai proaste playback-uri din lume. Urmărește înregistrarea momentului pe InfoMusic.

Închide