Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tarja a lansat clipul "500 Letters" - VIDEOCLIP

Tarja a dezvăluit videoclipul celui de-al doilea extras de pe albumul "Colours In The Dark". Regizat de Florian Kaltenbach, clipul a fost filmat în Tigre, lângă Buenos Aires, Argentina.

Publicat

pe

Secvență videoclip Tarja - "500 Letters"
Secvență videoclip Tarja - "500 Letters"

Lansat pe 28 august, "Colours In The Dark" este cel de-al patrulea album solo al artistei finlandeze Tarja Turunen. Titlul materialului a pornit de la ideea că viața înseamnă o paletă infinită de culori, ce sunt absorbite de întuneric.

"500 Letters" este al doilea extras de pe disc și va fi lansat oficial pe 1 noiembrie. Videoclipul piesei reprezintă o premieră pentru artistă, fiind pentru prima dată când interpretează rolul principal. Regizat de Florian Kaltenbach, clipul a fost filmat în Tigre, lângă Buenos Aires, Argentina. Melodia abordează un subiect sensibil pentru Tarja - cel al fanilor care dezvoltă obsesii pentru artiști. Cântăreața se deschide, oferind publicului oportunitatea de a cunoaște mai bine gândurile sale. Piesa păstrează acea structură dramatică, cu care ne-a obișnuit Tarja.

Primul single extras de pe noul album este "Victim Of Ritual", care se bucură de un videoclip semnat tot de regizorul Florian Kaltenbach. Artista a pornit într-un turneu de promovare, care va dura până în 2015. Cu toate că Tarja a declarat în cadrul concertului de la București, din luna mai, că se va întoarce în România în octombrie 2014, momentan, țara noastră nu figurează pe lista de concerte programate pentru anul viitor, publicată pe site-ul oficial al artistei. Rămâne de văzut dacă aceasta va aduce show-ul "Colours In The Dark" și pe plaiurile mioritice.

VIDEOCLIP: Tarja - "500 Letters"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2W3GK3wtqJU]

Trending