Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer

Swedish House Mafia lansează un film despre destrămarea sa - TRAILER

Cei de la Swedish House Mafia vor lansa un documentar în care vor explica de ce au pus punct proiectului muzical. Urmărește primul trailer pe InfoMusic.
Swedish House Mafia

Trioul suedez de muzica electronica Swedish House Mafia

Urmărește-ne pe

Trio-ul a încheiat la începutul acestui an turneul de adio "One Last Tour". Acesta a ajuns și în România pe 14 decembrie 2012, la Pavilionul Central de la Romexpo. Ultimul show s-a desfășurat la Ultra Music Festival din Miami, în luna martie. Trailerul filmului documentar ne oferă câteva indicii privind despărțirea formației. Cei trei DJ și producători vor să se concentreze asupra famililor. Momentan nu este anunțată o dată oficială de lansare a documentarului, pe site-ul Swedish House Mafia fiind precizat doar "în curând".

Pur și simplu ajungi într-un punct în care spui stop. Este foarte distractiv când ești tânăr și bei și scoți albume, spune Steve Angello în trailer.

Trio-ul de muzică dance format din Axwell, Steve Angello și Sebastian Ingrosso a luat naștere în 2005. Succesul trupei Swedish House Mafia a fost incredibil, fiind descrisă ca noua față a muzicii house progresiv de mainstream. Ediția 2011 a publicației de specialitate DJ Magazine Top 100 Poll a plasat grupul pe locul 10. Primul documentar lansat de Swedish House Mafia a apărut în 2010 și s-a intitulat "Take One". Acesta a fost filmat pe parcursul a doi ani, incluzând 253 de concerte în 15 țări. Regia a fost semnată de Christian Larson.

Swedish House Mafia - Clip One

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CGBNJmxJPTc&w=600]

Citește mai multe despre Swedish House Mafia
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
30 Seconds to Mars ne prezintă "City of Angels" - VIDEOCLIP

30 Seconds to Mars ne propune o călătorie în orașul îngerilor, locul unde visele se nasc și uneori se împlinesc....

Închide