Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Trupa Subcarpați cântă 3 piese noi în premieră la Guerrilive

Cei de la Subcarpați revin, după 2 ani, la Guerrilive. Aceștia au pregătit 3 piese noi pe care le vor cânta în premieră în cadrul emisiunii.

Subcarpati

Noul sezon al emisiunii Guerrilive Radio Session cu Bogdan Șerban începe astăzi, 14 octombrie cu trupa Subcarpați, care va cânta pentru prima dată acompaniată de un toboșar. În plus, liderul formației Bean a declarat că vor cânta în premieră 3 piese extras de pe viitorul album, despre care va dezvălui mai multe detalii în cadrul emisiunii. Guerrilive se desfășoară în aceeași locație, pub-ul Energiea, începând cu ora 18:00. Aceasta va fi transmisă live prin streaming video pe pagina de Facebook a radioului Guerrilla și audio pe site-ul oficial. 

Subcarpați este un manifest cultural contemporan. Format din Bean, Vali Umbră, DJ Power pe Vinil și VJ Andri, grupul s-a format în 2010, când a lansat și albumul de debut. Discografia trupei înseamnă compilația "Culese din cartier" (2011), albumul "Underground Folclor" (2012) și "Argatu'" (2012). Toate materialele pot fi descărcate gratis de pe site-ul oficial Subcarpați. În prezent, artiștii lucrează la cel de-al treilea album, despre care vom afla mai multe detalii la Guerrilive Radio Session. În ediția de toamnă, Guerrilive pune acusticul în cui și revine la mașina de făcut distors, formula în care a debutat emisiunea în urmă cu 3 ani. 

Subcarpați și Argatu' - "Rege pe deal"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gsyU279tcKo&w=600]

Citește mai multe despre Subcarpati
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Toni Braxton și Babyface au lansat balada "Hurt You" - VIDEOCLIP

Toni Braxton și Babyface au dezvăluit videoclipul primului single extras de pe albumul "Love, Marriage & Divorce". Piesa promovată se...

Închide