Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Trupa Subcarpați cântă 3 piese noi în premieră la Guerrilive

Cei de la Subcarpați revin, după 2 ani, la Guerrilive. Aceștia au pregătit 3 piese noi pe care le vor cânta în premieră în cadrul emisiunii.

Subcarpati

Noul sezon al emisiunii Guerrilive Radio Session cu Bogdan Șerban începe astăzi, 14 octombrie cu trupa Subcarpați, care va cânta pentru prima dată acompaniată de un toboșar. În plus, liderul formației Bean a declarat că vor cânta în premieră 3 piese extras de pe viitorul album, despre care va dezvălui mai multe detalii în cadrul emisiunii. Guerrilive se desfășoară în aceeași locație, pub-ul Energiea, începând cu ora 18:00. Aceasta va fi transmisă live prin streaming video pe pagina de Facebook a radioului Guerrilla și audio pe site-ul oficial. 

Subcarpați este un manifest cultural contemporan. Format din Bean, Vali Umbră, DJ Power pe Vinil și VJ Andri, grupul s-a format în 2010, când a lansat și albumul de debut. Discografia trupei înseamnă compilația "Culese din cartier" (2011), albumul "Underground Folclor" (2012) și "Argatu'" (2012). Toate materialele pot fi descărcate gratis de pe site-ul oficial Subcarpați. În prezent, artiștii lucrează la cel de-al treilea album, despre care vom afla mai multe detalii la Guerrilive Radio Session. În ediția de toamnă, Guerrilive pune acusticul în cui și revine la mașina de făcut distors, formula în care a debutat emisiunea în urmă cu 3 ani. 

Subcarpați și Argatu' - "Rege pe deal"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gsyU279tcKo&w=600]

Citește mai multe despre Subcarpati
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Toni Braxton și Babyface au lansat balada "Hurt You" - VIDEOCLIP

Toni Braxton și Babyface au dezvăluit videoclipul primului single extras de pe albumul "Love, Marriage & Divorce". Piesa promovată se...

Închide