Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sting inspiră tinerii muzicieni. "Practical Arrangement" are o versiune clasică - VIDEO

Piesa "Practical Arrangement" de pe noul album "The Last Ship" al lui Sting are acum o versiune clasică. Patru tineri muzicieni înscriși în ONG-ul "From the Top" reinterpretează melodia la violă, violoncel și vioară.

Publicat

pe

Sting - "Practical Arrangement" (cover muzică clasică From the Top)
Sting - "Practical Arrangement" (cover muzică clasică From the Top)

Cu o pasiune pentru muzică încurajată de un ONG dedicat promovării tinerelor talente, Alice Ivy Pemberton, Elli Choi, Jonathan Huang și Sujari Britt oferă propria lor versiune a piesei "Practical Arrangement". Cei patru tineri muzicieni pe care îi puteți urmări "la lucru" în clipul de mai jos fac parte din organizația "From the Top", recunoscută pentru implicarea sa în proiecte ce aduc tinerii mai aproape de muzica clasică. ONG-ul oferă anual burse școlare, mizând pe importanța descoperirii și dezvoltării potențialului artistic.

Din comunitatea "From the Top" fac parte muzicieni cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani, cu toții având posibilitatea de a se remarca prin participarea la diverse concursuri, concerte live și emisiuni televizate. În cazul cover-ului realizat pentru piesa lui Sting, momentul a fost surprins și promovat fără o planificare din partea organizației. Clipul a fost filmat de CDZA (Collective Cadenza), un colectiv care produce materiale video ce "suprind în acțiune" muzicieni talentați.

"Practical Arrangement" este primul single extras de pe albumul "The Last Ship". Discul este cel de-al 11-lea material Sting și vine în completarea musical-ului cu același nume. Piesa de teatru este scrisă de către artist și explorează teme precum complexitatea relațiilor, trecerea ireversibilă a timpului, importanța familiei și a comunității, povestea fiind plasată în 1980, în perioada declinului industriei navale din Wallsend. Musicalul va debuta la Broadway în 2014.

Compozitor, interpret, autor, actor, activist - Sting s-a născut în orașul englez Newcastle, iar în 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alături de Stewart Copeland și Andy Summers. Formația a lansat cinci albume, a câștigat șase Premii Grammy, iar în 2003 a fost introdusă în The Rock and Roll Hall of Fame.

Sting a concertat anul acesta la București, evenimentul făcând parte din turneul "Back To Bass". Citește recenzia concertului Sting de pe pe 31 iulie și vezi galeria de fotografii.

Impromptu Session: "Practical Arrangement" - Sting (From The Top Cover)

Comentează

Trending