Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Steven Tyler (Aerosmith) și PSY au înregistrat o piesă împreună

Artistul de k-pop, PSY este un mare fan al formației de rock Aerosmith, motiv pentru care și-a dorit foarte mult să înregistreze cu solistul Steven Tyler, iar visul a devenit realitate.
PSY și Steven Tyler au înregistrat o piesă împreună

PSY și Steven Tyler au înregistrat o piesă împreună

Într-un interviu pentru revista L'Uomo Vogue, PSY a dezvăluit că a înregistrat o piesă cu unul dintre idolii săi ai muzicii rock, Steven Tyler și că s-a întâlnit cu Brian May de la Queen pentru a discuta tot despre o colaborare.

Tocmai am terminat de înregistrat noul meu cântec cu legendarul artist Steven Tyler de la Aerosmith. Când eram în gimnaziu, chiar plângeam când auzeam piese ca "Amazing" și "Crazy". Au fost idolii mei, iar acum am colaborat cu Steven Tyler, nu e incredibil? Îmi iubesc viața, a mărturisit PSY.

De asemenea, artistul, devenit celebrul pentru hit-ul "Gangnam Style", a precizat că se află în Los Angeles, pentru a stabili cât mai multe legături cu muzicieni americani și pentru a înregistra colaborări cu nume mari. Noile piese vor fi incluse pe viitorul material, ce este posibil să apară chiar luna următoare. Cu toate că PSY s-a impus în industria muzicală cu genul k-pop, cântărețul de origine coreeană, este un mare fan al muzicii rock. Artistul a crescut cu muzica trupelor Queen, Bon Jovi, Aerosmith și Guns N' Roses. În plus, din videoclipurile lui Freddie Mercury a învățat PSY cum să se poarte pe scenă și cum să-și pregătească show-urile. Ultimul single lansat de PSY a apărut la începutul anului și s-a intitulat "Gentleman".

VIDEOCLIP: PSY - "Gentleman"

Citește mai multe despre Steven Tyler
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Virgil Ianțu revine în muzică cu single-ul "Ce bine că ești" - AUDIO

Virgil Ianțu revine pe traseul muzical în 2013, iar noul single lansat "Ce bine că ești” poate fi ascultat pe...

Închide