Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO

Steven Tyler (Aerosmith) și PSY au înregistrat o piesă împreună

Artistul de k-pop, PSY este un mare fan al formației de rock Aerosmith, motiv pentru care și-a dorit foarte mult să înregistreze cu solistul Steven Tyler, iar visul a devenit realitate.
PSY și Steven Tyler au înregistrat o piesă împreună

PSY și Steven Tyler au înregistrat o piesă împreună

Într-un interviu pentru revista L'Uomo Vogue, PSY a dezvăluit că a înregistrat o piesă cu unul dintre idolii săi ai muzicii rock, Steven Tyler și că s-a întâlnit cu Brian May de la Queen pentru a discuta tot despre o colaborare.

Tocmai am terminat de înregistrat noul meu cântec cu legendarul artist Steven Tyler de la Aerosmith. Când eram în gimnaziu, chiar plângeam când auzeam piese ca "Amazing" și "Crazy". Au fost idolii mei, iar acum am colaborat cu Steven Tyler, nu e incredibil? Îmi iubesc viața, a mărturisit PSY.

De asemenea, artistul, devenit celebrul pentru hit-ul "Gangnam Style", a precizat că se află în Los Angeles, pentru a stabili cât mai multe legături cu muzicieni americani și pentru a înregistra colaborări cu nume mari. Noile piese vor fi incluse pe viitorul material, ce este posibil să apară chiar luna următoare. Cu toate că PSY s-a impus în industria muzicală cu genul k-pop, cântărețul de origine coreeană, este un mare fan al muzicii rock. Artistul a crescut cu muzica trupelor Queen, Bon Jovi, Aerosmith și Guns N' Roses. În plus, din videoclipurile lui Freddie Mercury a învățat PSY cum să se poarte pe scenă și cum să-și pregătească show-urile. Ultimul single lansat de PSY a apărut la începutul anului și s-a intitulat "Gentleman".

VIDEOCLIP: PSY - "Gentleman"

Citește mai multe despre Steven Tyler
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Virgil Ianțu revine în muzică cu single-ul "Ce bine că ești" - AUDIO

Virgil Ianțu revine pe traseul muzical în 2013, iar noul single lansat "Ce bine că ești” poate fi ascultat pe...

Închide