Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Steven Tyler (Aerosmith) și PSY au înregistrat o piesă împreună

Artistul de k-pop, PSY este un mare fan al formației de rock Aerosmith, motiv pentru care și-a dorit foarte mult să înregistreze cu solistul Steven Tyler, iar visul a devenit realitate.

Publicat

pe

PSY și Steven Tyler au înregistrat o piesă împreună
PSY și Steven Tyler au înregistrat o piesă împreună │ FOTO: twitter.com

Într-un interviu pentru revista L'Uomo Vogue, PSY a dezvăluit că a înregistrat o piesă cu unul dintre idolii săi ai muzicii rock, Steven Tyler și că s-a întâlnit cu Brian May de la Queen pentru a discuta tot despre o colaborare.

Tocmai am terminat de înregistrat noul meu cântec cu legendarul artist Steven Tyler de la Aerosmith. Când eram în gimnaziu, chiar plângeam când auzeam piese ca "Amazing" și "Crazy". Au fost idolii mei, iar acum am colaborat cu Steven Tyler, nu e incredibil? Îmi iubesc viața, a mărturisit PSY.

De asemenea, artistul, devenit celebrul pentru hit-ul "Gangnam Style", a precizat că se află în Los Angeles, pentru a stabili cât mai multe legături cu muzicieni americani și pentru a înregistra colaborări cu nume mari. Noile piese vor fi incluse pe viitorul material, ce este posibil să apară chiar luna următoare. Cu toate că PSY s-a impus în industria muzicală cu genul k-pop, cântărețul de origine coreeană, este un mare fan al muzicii rock. Artistul a crescut cu muzica trupelor Queen, Bon Jovi, Aerosmith și Guns N' Roses. În plus, din videoclipurile lui Freddie Mercury a învățat PSY cum să se poarte pe scenă și cum să-și pregătească show-urile. Ultimul single lansat de PSY a apărut la începutul anului și s-a intitulat "Gentleman".

VIDEOCLIP: PSY - "Gentleman"

Comentează

Trending