Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Steelborn face preselecție pentru posturile de solist și chitarist

Dupa plecarea solistei Aura Dănciulescu și a chitaristului Mihai Dănciulescu, trupa Steelborn cauta inlocuitori. Doritorii pot descarca negativele de pe pagina oficial și pot inregistra demo-uri.
Steelborn cauta solist si chitarist

Steelborn cauta solist si chitarist

Începând cu 1 octombrie 2013, Aura (voce) și Mihai Dănciulescu (chitară) au părăsit trupa Steelborn în favoarea unui nou proiect muzical. Trupa le mulțumește pentru efortul depus în ultimii 3 ani și le urează bafta în noul proiect. Robert, Cătălin și Alex s-au întors deja în sala de repetiții pentru a reorchestra piesele bine-cunoscute și anunță selecția pentru voce și instrumentist. Cei trei au declarat:

"Dorim sa ni se alature alti doi prieteni si sa continuam ce am inceput. Oferim la  schimb trei prieteni si un chef nebun de muzica".

Selectia presupune o proba de "talent" si o proba de "chimie". Trupa isi doreste o voce masculina sau una feminina. Momentan postul de chitarist a rămas liber deoarece trupa nu s-a decis daca si ce instrument sa aduca in mixul muzical. Deci, indiferent de instrumentul la care canti, poti avea sansa sa fii selectat in trupa. Trebuie doar sa descarci negativul si sa-ti adaugi instrumentul peste piesa Steelborn aleasa. Mai multe detalii despre selectie pe www.facebook.com/steelborn.ro.

Trupa Steelborn a fost infiintata in anul 2009, a castigat concursul Maximum Rock 2010, a cantat in deschiderea concertului Bon Jovi in 2011. A sustinut peste 80 de concerte la festivaluri si in cluburi din tara. Steelborn a lansat in 2010 doua EP-uri iar in 2012 albumul de debut. Pentru mai multe informatii puteti scrie un e-mail la contact at steelborn.ro.

Citește mai multe despre Steelborn
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna s-a tatuat prin metoda tradițională Maori - VIDEO

În timpul petrecut in Noua Zeelandă, Rihanna și-a făcut un tatuaj tribal prin metoda tradițională Maori. Chiar dacă a durut...

Închide