Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Steaua lui John Lennon de pe Walk of Fame a fost vandalizată

La sfârșitul săptămânii trecut, steaua lui John Lennon de pe celebrul Walk Of Fame din Hollywood a fost vandalizată. Autoritățiile s-au apucat imediat de curățarea acesteia și sunt în căutarea vinovatului.
Steaua lui John Lennon de pe Hollywood Walk of Fame a fost vandalizată

Steaua lui John Lennon de pe Hollywood Walk of Fame a fost vandalizată

Steaua lui John Lennon de pe Hollywood Walk of Fame a fost acoperită cu graffiti, desene cu markerul și vopsea alături de mesajul "I love you' and 'Blackbird... Rain was here". Aflată chiar lângă clădirea casei de discuri Capitol Records, steaua lui Lennon va fi loc de întâlnire pentru fani, pe 9 octombrie. Aceștia vor sărbători ziua în care s-a născut membrul Beatles, în cadrul unui eveniment special organizat. Dacă ar fi fost încă în viață, Lennon ar fi împlinit 73 de ani.

Cei responsabili de Hollywood Walk of Fame s-au mobilizat imediat și au curățat steaua. Un purtător de cuvânt al organizației a declarat că au aflat de incident printr-un mesaj pe Twiiter. Cel mai probabil, steaua a fost vandalizată duminică noaptea. S-a demarat o investigație pentru găsirea făptașului. Ana Martinez de la Hollywood Walk of Fame a declarat că este hotărâtă să-l găsească pe cel vinovat.

Nu ne jucăm. Cei de la Capitol Record verifică să vadă dacă au vreo înregistrare video. Am mai avut oameni care au distrus stelele, le-au spart sau au luat bucăți din ele și toți au mers la închisoare și au plătit reparațiile - Ana Martinez

Citește mai multe despre John Lennon
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor 3 invitații duble la concertul Hurts

InfoMusic a extras câștigătorii celor 3 invitații duble la concertul Hurts de pe 11 octombrie, de la Romexpo. Vezi dacă...

Închide