Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Spot inspirat din clipul "Blurred Lines", "prea sexual" pentru UK - VIDEO

O reclamă "prea incitantă din punct de vedere sexual" a primit restricții de difuzare în UK. Spotul publicitar inspirat din clipul "Blurred Lines" al lui Robin Thicke include modele îmbrăcate sumar ce dansează pe ritmul hitului verii 2013.
Spot publicitar inspirat din clipul

Spot publicitar inspirat din clipul "Blurred Lines"

Urmărește-ne pe

Advertising Standards Authority (ASA) a interzis difuzarea pe TV a reclamei "Beats Pill #UWANTIT" înainte de ora 19:30. Conform BBC, decizia vine în urma primirii a 97 de plângeri în care spotul publicitar este apreciat drept "de prost gust" și "prea incitant din punct de vedere sexual".

În reclama inspirată de "Blurred Lines" a lui Robin Thicke se păstrează în linii mari scenariul din videoclipul piesei. Modele îmbrăcate în boxeri și sutien sau pantaloni scurți și bluze ce le lasă abdomenul descoperit dansează pe ritmul piesei denumite de Billboard hitul verii 2013.

În apărarea sa, brandul Beats Electronics a declarat că spotul publicitar "folosește imagini puternice, jucăușe, dar fără conotații sexuale, așa cum majoritatea privitorilor ar putea confirma." Decizia ca reclama să aibă o difuzare restricționată a fost însă deja luată, astfel încât orice replică este tardivă.

Dacă adăugăm acestui context faptul că în UK termenul "twerk" este cenzurat, am putea concluziona că brandul Beats a scăpat destul de ieftin. Deși mulți sunt dezgustați de cuvântul "twerk", termenul denumește în limbaj urban o mișcare de dans care există de foarte mult timp. Motivația pentru care a fost cenzurat recent este asocierea termenului cu Miley Cyrus și aparițiile sale publice.

În ce-l privește pe Robin Thicke, artistul a declarat pentru Billboard că "Blurred Lines" ar putea avea o continuare, alături de aceeași colaboratori: Pharrell Williams și T.I.

"Mi-ar plăcea să repetăm experiența și sunt sigur că o vom face. E ca în situațiile acelea în care alergi după primele secunde de glorie încercând să nu strici ceea ce ai construit inițial."

Reclama Beats Pill #UWANTIT

Citește mai multe despre Robin Thicke
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus și Mumford and Sons - "Little Wrecking Ball" - VIDEOCLIP

"Little Wrecking Ball" este un mix foarte interesant cu Miley Cyrus și Mumford and Sons, realizat de Isosine. Melodia se...

Închide