Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Spectacol aniversar Zoia Alecu - "După 40 de ani" la Cinema Patria

Zoia Alecu va susţine pe 19 noiembrie un spectacol aniversar, intitulat "După 40 de ani". Adaptând motto-ul din romanul lui Alexandre Dumas, "Toţi pentru unul şi unul pentru toţi pentru muzica folk" va însemna în interpretarea Zoei Alecu o frumoasă poveste muzicală despre prietenie, curaj, onoare şi devotament. Invitați speciali vor fi Nicu Alifantis, Mircea Vintilă, Doru Stănculescu, Adrian Sărmăsan.
Zoia Alecu

Zoia Alecu

Zoia Alecu s-a lansat în toamna anului 1973. Avea doar 17 ani. Dar îl avea alături pe Doru Stănculescu, părintele său spiritual. "Presidente" a dus-o pe micuţa Zoia în Club A, să-şi cânte piesele "Orbii", "Pământ de Rai", "Anotimpul nebunilor". Tot "Presidente" i-a deschis drumul în Cenaclul Flacăra.

Pe 19 noiembrie, la Cinema Patria, de la ora 19:30, Zoia Alecu va susţine un spectacol aniversar - "După 40 de ani". Inspirat de frumoasa poveste a lui Alexandre Dumas "După 20 de ani", Zoia a ales ca acest moment important din cariera să fie o poveste muzicală despre prietenie, curaj, onoare şi devotament. Ca atare, pe 19 noiembrie îi va avea ca "fraţi de arme" în lupta "Toţi pentru unul şi unul pentru toţi pentru muzica folk" pe Nicu Alifantis, Mircea Vintilă, Doru Stănculescu, Adrian Sărmăşan.

Rolul lui Athos, care era cel mai înţelept dintre muschetari, va fi interpretat de Nicu Alifantis. Mircea Vintilă, care este iubitor, plin de viaţă şi pus mereu pe şotii , nu putea fi decât Porthos. Adrian Sărmăşan va fi Aramis, cel chipeş şi misterios, iar Doru Stănculescu va fi D'Artagnan. Este extrem de inteligent, bun spadasin şi are şi o fiică, pe Valentine. Iar în povestea noastră, "După 40 de ani", Zoia va fi Valentine, femeia-muschetar care şi-a dovedit curajul, îndeplinindu-şi misiunea de artist.

Timp de 18 ani, i-au mai fost alături, ca fraţi de arme într-ale muzicii: Crina Mardare, Mişu Cernea, Andrei şi Cristi Komaroni şi Lisarius. Bineînţeles că nici aceşti bravi luptători nu aveau cum să lipsească de la apelul: "Toţi pentru unul şi unul pentru toţi".

"După 40 de ani" este un spectacol impresionant, în care protagonista Zoia Alecu, femeia-muschetar, a reuşit să-i facă pe Nicu Alifantis, Mircea Vintilă, Doru Stănculescu şi Adrian Sărmăşan să îmbrace costumul de muschetar. En-garde!

Adrian Sărmăsan feat. Zoia Alecu - "Dă-mi ochii tăi"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Mircea VintilăNicu Alifantis
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Subcarpați cântă 3 piese noi în premieră la Guerrilive

Cei de la Subcarpați revin, după 2 ani, la Guerrilive. Aceștia au pregătit 3 piese noi pe care le vor...

Închide