Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Sore a lansat clipul "Bad Boy Is Back" feat. Dorian - VIDEOCLIP

După mai bine de o lună de așteptare, fanii lui Sore se bucură în sfârșit de apariția noului videoclip. Realizat pentru single-ul "Bad Boy Is Back", acesta este primul clip de imagine al artistei.
Secvență videoclip - Sore -

Secvență videoclip - Sore - "Bad Boy Is Back" feat. Dorian

Plăcerea mea să vă prezint videoclipul piesei Bad Boy Is Back! E fresh, scos acum din cuptor, gătit bine de Iulian Moga, cu un styling de excepție by Dana Budeanu, sub acoperișul HaHaHa Production și Media Pro Music. Share ca să vadă toată lumea! Much love - este mesajul transmis de Sore pe Facebook.

Artista a lansat clipul noului single, "Bad Boy Is Back", ce vine cu un sound electrizant cu puternice influențe reggae. Melodia, cântată împreună cu Dorian, vorbește despre o poveste de dragoste neterminată. Muzica și textul sunt realizate de Sore împreună cu echipa de la HaHaHa Production. "Bad Boy Is Back" este primul videoclip de imagine al artistei. Cu ajutorul celor cinci ținute create de Dana Budeanu, Sore face trecerea de la look-ul adolescentin, la unul mai matur. Vestimentațiile sunt completate de cinci coafuri și stiluri de machiaj diferite. Videoclip a fost regizat de Iulian Moga. Vezi cum a fost filmările clipului Bad Boy Is Back - Sore.

Acesta este cel de-al patrulea clip din cariera mea solo și mă bucur că de fiecare dată reușesc să vin cu elemente noi pentru fanii mei. Clipul "Bad Boy Is Back" mă prezintă într-o lumina mai matură, însă cu aceeași energie și culoare cu care mi-am obișnuit fanii. "Bad Boy Is Back" este deja al treilea clip la care colaborez cu Iulian, după "Different" și "Beautiful Life", și ne înțelegem din ce în ce mai bine! Ca de fiecare dată, a venit cu cele mai potrivite idei pentru acest videoclip, a declarat Sore.

Sore - "Bad Boy Is Back" feat. Dorian (Videoclip)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Sozrl-HvW3Y&w=600]

Citește mai multe despre Sore
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Radu Beligan, invitat special al trupei Vunk la concertul de la Sala Polivalentă

Unul dintre cei mai mari actori români din toate timpurile, Radu Beligan, este invitatul special al trupei Vunk în concertul...

Închide