Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sore a lansat clipul "Bad Boy Is Back" feat. Dorian - VIDEOCLIP

După mai bine de o lună de așteptare, fanii lui Sore se bucură în sfârșit de apariția noului videoclip. Realizat pentru single-ul "Bad Boy Is Back", acesta este primul clip de imagine al artistei.

Publicat

pe

Secvență videoclip - Sore - "Bad Boy Is Back" feat. Dorian
Secvență videoclip - Sore - "Bad Boy Is Back" feat. Dorian

Plăcerea mea să vă prezint videoclipul piesei Bad Boy Is Back! E fresh, scos acum din cuptor, gătit bine de Iulian Moga, cu un styling de excepție by Dana Budeanu, sub acoperișul HaHaHa Production și Media Pro Music. Share ca să vadă toată lumea! Much love - este mesajul transmis de Sore pe Facebook.

Artista a lansat clipul noului single, "Bad Boy Is Back", ce vine cu un sound electrizant cu puternice influențe reggae. Melodia, cântată împreună cu Dorian, vorbește despre o poveste de dragoste neterminată. Muzica și textul sunt realizate de Sore împreună cu echipa de la HaHaHa Production. "Bad Boy Is Back" este primul videoclip de imagine al artistei. Cu ajutorul celor cinci ținute create de Dana Budeanu, Sore face trecerea de la look-ul adolescentin, la unul mai matur. Vestimentațiile sunt completate de cinci coafuri și stiluri de machiaj diferite. Videoclip a fost regizat de Iulian Moga. Vezi cum a fost filmările clipului Bad Boy Is Back - Sore.

Acesta este cel de-al patrulea clip din cariera mea solo și mă bucur că de fiecare dată reușesc să vin cu elemente noi pentru fanii mei. Clipul "Bad Boy Is Back" mă prezintă într-o lumina mai matură, însă cu aceeași energie și culoare cu care mi-am obișnuit fanii. "Bad Boy Is Back" este deja al treilea clip la care colaborez cu Iulian, după "Different" și "Beautiful Life", și ne înțelegem din ce în ce mai bine! Ca de fiecare dată, a venit cu cele mai potrivite idei pentru acest videoclip, a declarat Sore.

Sore - "Bad Boy Is Back" feat. Dorian (Videoclip)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Sozrl-HvW3Y]

Trending