Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Sophie Ellis-Bextor lansează un nou album, "Wanderlust" - FOTO

Artista britanică Sophie Ellis-Bextor va lansa în curând un nou album. Intitulat "Wanderlust", discul vine la o pauză de aproape 3 ani de la "Make a Scene", material apărut pe piață în 2011. Pentru cel de-al cincilea album, Sophie Ellis-Bextor a lucrat cu Ed Harcourt, artist englez a cărui muzică este influențată de Tom Waits, Nick Cave și Jeff Buckley.
Sophie Ellis Bextor

Sophie Ellis Bextor

Sophie Ellis-Bextor și-a anunțat întoarcerea în peisajul muzical. După mai bine de doi ani în care a promovat albumul "Make a Scene", a susținut concerte în Sydney și Melbourne și a colaborat cu DJ precum Bob Sinclar și Mathieu Bouthier, artista britanică revine cu cel de-al cincilea material discografic. "Wanderlust" este un proiect de care Ellis-Bextor este extrem de încântată, pentru acest nou disc lucrând cu Ed Harcourt, cântăreț de muzică pop cunoscut pentru albumul "Here Be Monsters".

"Iată coperta albumului. Discul numărul 5.Wanderlust. Disponibil pe piață începând cu 20 ianuarie 2014. Sunt extrem de entuziasmată și mândră de rezultat", a anunțat Sophie Ellis-Bextor pe Twitter.

Sophie Ellis Bextor - "Wanderlust"

Copertă album "Wanderlust" - Sophie Ellis-Bextor

Noul material discografic este unul conceptual, artista anunțând într-un interviu că tracklistul ar putea cuprinde 8 piese. În martie 2013 a apărut un demo al unui single nou, intitulat "Young Blood", presa speculând posibilitatea ca melodia să fie extrasă de pe albumul aflat atunci în lucru. Mai târziu această bănuială a fost confirmată, Sophie anunțând că piesa va fi inclusă pe următorul disc.

În mai Sophie Ellis-Bextor a dat de veste fanilor că piesele pentru noul său material sunt gata, la puțin timp după fiind dezvăluite informații privind materizarea melodiilor și titlul albumului.

Sophie Ellis-Bextor a ajuns în atenția industriei muzicale în 2001, odată cu lansarea discului "Read My Lips". Albumul a inclus hituri precum "Murder on the Dancefloor", "Get Over You" și "Music Gets the Best of Me".

Sophie Ellis-Bextor - "Wanderlust" (Album trailer)

Sophie Ellis-Bextor - "Young Blood"

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mariah Carey își invită fanii la petrecerea de lansare a noului single

Mariah Carey vrea să-și răsplătească fanii din întreaga lume pentru susținere prin organizarea unei audiții speciale a noului single, "The...

Închide