Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Solista The Cranberries, Dolores O'Riordan, este în juriul The Voice Irlanda

Solista formației The Cranberries, Dolores O'Riordan, este cel mai nou jurat al emisiunii-concurs The Voice Irlanda. Artista o va înlocui în noul sezon pe Sharon Corr, juriul fiind completat de Kian Egan de la Westlife, Jamelia și Niall Beslin de la Bressie.

Publicat

pe

Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

"E grozav să fiu din nou în Irlanda și să fac parte din juriul celui mai popular show TV de aici. Pot să recunosc o voce bună atunci când o ascult și îmi propun să descopăr următorul star din această țară", a declarat Dolores O'Riordan pentru publicația Irish Independent.

The Cranberries a lansat ultimul album în primăvara anului 2012 sub egida Cooking Vinyl Records. "Roses" a marcat revenirea trupei după pauză discografică de 10 ani, discul fiind primit cu entuziasm atât de critici, cât și de fani.

"Melanjul lor muzical, un fusion între The Smiths și Sinéad O'Connor a fost privit ciudat la începutul anilor `90, atunci când a depășit granițele Irlandei, dar trupa a crescut fulgerător și vânzările discurilor lor de asemenea. E deci o ușurare ca LP-ul ce marchează comeback-ul The Cranberries strălucește cu reverii pop celtice. Există momente lirice ("Schizophrenic Playboy"), dar Roses ne aduce aminte tuturor ca voci precum britanicele Adele sau Florence de la Florence and the Machine îi datorează o mică parte din succesul lor lui Dolores O’ Riordan", spune revista Rolling Stones într-o recenzie a celui de-al șaselea disc din cariera trupei.

Daily Mail a  acordat 4 stele albumului, spunând că "revenit după zece ani, cvartetul irlandez sună proaspăt. "Waiting In Walthamstow" este o baladă demnă de The Kinks." De-a lungul timpului, trupa a vândut peste 40 de milioane de albume în întreaga lume, a lansat patru albume în Billboard 200 Top 20, opt single-uri în Top 20 - Hot Modern Rock Tracks și au câștigat numeroase premii.

The Cranberries au revenit la București pe 11 octombrie 2012, susținând un concert în cadrul turneului "In Support of Roses". Citește recenzia concertului și vezi galeria de fotografii.

The Cranberries - "Tomorrow"

Trending