Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Snoop Dogg devine Snoopzilla pentru un proiect de muzică funk - AUDIO

Snoop Dogg renunță la reggae în favoarea muzicii funk. Artistul are un nou proiect realizat în colaborare cu producătorul Dam-Funk, pe care îl lansează în decembrie.

Publicat

pe

Calvin Cordozar Broadus Jr. renunță la Snoop Lion și devine Snoopzilla. Rebotezarea vine cu ocazia noului proiect muzical în care s-a implicat artistul. Prima melodie lansată se intitulează "Faden Away" și promovează albumul "7 Days of Funk", ce va apărea pe 10 decembrie. Dacă pentru discul "Reincarnated" (2013), Snoop a călătorit în Jamaica, unde s-a regăsit în reggae, în cazul noului proiect artistul s-a îndreptat către muzica funk. În plus, pentru prima dată, de la albumul de debut "Doggystyle", Snoop lucrează cu un singur producător - Dam-Funk.

De-a lungul întregii cariere, muzica mea a avut influențe funk. Dam-Funk este foarte bun. El păstrează funk-ul viu și știam că trebuie să lucrez cu el - Snoop

Snoop știa ce gândeam fără să spun ceva cu voce tare. Așa afli dacă te potrivești cu cineva pe plan artistic. Beat-urile au fost create pentru el, iar Snoop a completat cu cele mai armonioase melodii pe care le-am auzit până acum. Este în continuare hip-hop, dar se pot sesiza influențele din copilărie și faptul că am crescut cu artiști ca Zapp, Evelyn 'Champagne' King și Patrice Rushen - Dam-Funk

Dam Funk & Snoopzilla - "Faden Away"

Albumul "Reincarnated", lansat sub pseudonimul Snoop Lion a însemnat o pauză de la gangsta rap, versuri despre bani, arme și prostituate, în favoarea muzicii reggae cu mesaje despre pace, armonie și comunitate. Însă, după apariția materialului, artistul a mărturisit că este nesigur cu privire la stilul său muzical și nu crede că se va mai întoarce în Jamaica. "7 Days of Funk" și titulatura Snoopzilla confirmă căutarea de identitate muzicală în care a pornit. Rămâne de văzut cum va primi publicul această nouă etapă din cariera lui Snoop.

VIDEO: 7 Days Of Funk - D-F & Snoopzilla

Trending