Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Single nou Smiley, "Acasă" - AUDIO

Cu doar câteva zile înainte de lansarea discului "Acasă", Smiley dezvăluie un preview al piesei ce dă tilul albumului. Tematica noului single se diferențiază de cele ale pieselor lansate până acum, "Acasă" fiind o confesiune a omului din spatele artistului. Pentru această melodie, Smiley a colaborat cu Șerban Cazan și Micu Dorian, înregistrările având loc la sediul HaHaHa Production.
Smiley

Smiley

Înainte de lansarea noului său disc, Smiley oferă fanilor săi un preview al single-ului "Acasă". Piesa vorbește despre statutul de artist și omul din spatele imaginii promovate - un om simplu, cu o poveste mai mult sau mai puțin comună, care încearcă să se autodepășească, fără a uita însă de unde a plecat.

"Pot spune că sunt doar un om / Că povestea mea-i ca toate celelalte / M-am născut, trăiesc și-o să mor / Și voi fi judecat după fapte (...) Vreau să cânt, să visez și să râd / Să nu uit să mă joc câteodată / Și-atunci când în lume voi pleca / Să nu uit să mă-ntorc acasă", spune Smiley în versurile piesei "Acasă".

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântăreț, compozitor, producător, prezentator TV și actor,  Smiley și-a câștigat primii fani alături de membrii trupei Simplu, unde a activat ca solist. În perioada 2002 - 2006 lansează alături de colegii din Simplu albumele "Oare știi" (2002), "Zece" (2004), "RMX Simplu" (2006), "Simplu Best Of" (2006), "Oficial îmi merge bine" (2006), toate primind discul de aur. În 2008 apare primul său album solo, "În lipsa mea", recompensat cu premiul "Best album" la Romanian Music Awards.  A urmat apoi albumul "Plec pe Marte", ce a inclus hiturile: "Plec pe Marte", "Love is for free" și "Dream girl". În 2012 lansează single-ul "Dead man walking", un nou succes pe piața muzicală românească, Smiley devenind cel mai difuzat artist pe posturile de radio și TV din țară. Anul trecut, Smiley a câștigat premiile pentru "Best Producer" și "Best Website", la gala Romanian Music Awards de la Craiova.

Single-ul "Acasă" este extras de pe albumul cu același nume, ce va fi lansat pe 23 octombrie 2013. Evenimentul va fi marcat de un concert la Sala Palatului cu multe momente speciale și invitați surpriză.

Smiley - "Acasă"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Motorhead a lansat "Heartbreaker" - VIDEOCLIP

Noul album Motorhead, intitulat "Aftershock", a fost lansat pe 21 octombrie 2013. Primul single de promovare care beneficiază de un...

Închide