Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Single nou Smiley, "Acasă" - AUDIO

Cu doar câteva zile înainte de lansarea discului "Acasă", Smiley dezvăluie un preview al piesei ce dă tilul albumului. Tematica noului single se diferențiază de cele ale pieselor lansate până acum, "Acasă" fiind o confesiune a omului din spatele artistului. Pentru această melodie, Smiley a colaborat cu Șerban Cazan și Micu Dorian, înregistrările având loc la sediul HaHaHa Production.
Smiley

Smiley

Urmărește-ne pe

Înainte de lansarea noului său disc, Smiley oferă fanilor săi un preview al single-ului "Acasă". Piesa vorbește despre statutul de artist și omul din spatele imaginii promovate - un om simplu, cu o poveste mai mult sau mai puțin comună, care încearcă să se autodepășească, fără a uita însă de unde a plecat.

"Pot spune că sunt doar un om / Că povestea mea-i ca toate celelalte / M-am născut, trăiesc și-o să mor / Și voi fi judecat după fapte (...) Vreau să cânt, să visez și să râd / Să nu uit să mă joc câteodată / Și-atunci când în lume voi pleca / Să nu uit să mă-ntorc acasă", spune Smiley în versurile piesei "Acasă".

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântăreț, compozitor, producător, prezentator TV și actor,  Smiley și-a câștigat primii fani alături de membrii trupei Simplu, unde a activat ca solist. În perioada 2002 - 2006 lansează alături de colegii din Simplu albumele "Oare știi" (2002), "Zece" (2004), "RMX Simplu" (2006), "Simplu Best Of" (2006), "Oficial îmi merge bine" (2006), toate primind discul de aur. În 2008 apare primul său album solo, "În lipsa mea", recompensat cu premiul "Best album" la Romanian Music Awards.  A urmat apoi albumul "Plec pe Marte", ce a inclus hiturile: "Plec pe Marte", "Love is for free" și "Dream girl". În 2012 lansează single-ul "Dead man walking", un nou succes pe piața muzicală românească, Smiley devenind cel mai difuzat artist pe posturile de radio și TV din țară. Anul trecut, Smiley a câștigat premiile pentru "Best Producer" și "Best Website", la gala Romanian Music Awards de la Craiova.

Single-ul "Acasă" este extras de pe albumul cu același nume, ce va fi lansat pe 23 octombrie 2013. Evenimentul va fi marcat de un concert la Sala Palatului cu multe momente speciale și invitați surpriză.

Smiley - "Acasă"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Motorhead a lansat "Heartbreaker" - VIDEOCLIP

Noul album Motorhead, intitulat "Aftershock", a fost lansat pe 21 octombrie 2013. Primul single de promovare care beneficiază de un...

Închide