Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Slash a cântat noua piesă "Nothing Left To Fear" - VIDEO

Slash a cântat în premieră noua piesă "Nothing Left To Fear", în cadrul emisiunii Late Night cu Conan O'Brien. Melodia este extrasă de pe coloana sonoră a primului film horror produs de celebrul chitarist.
Slash a interpretat în premieră piesa

Slash a interpretat în premieră piesa "Nothing Left To Fear" împreună cu Myles Kennedy

Slash este foarte încântat de faptul că produce un film horror, fiind pasinat de acest gen încă din copilărie. Pelicula realizată de compania chitaristului, Slasher Films, se intitulează "Nothing Left To Fear" și a avut premiera în Rusia, pe 26 septembrie. Evident, Slash a compus și a înregistrat coloana sonoră a filmului, iar în cadrul emisiunii americană Late Night cu Conan O'Brien, acesta a cântat în premieră varianta a acustică a melodiei "Nothing Left To Fear" împreună cu vechiul său colaborator Myles Kennedy. Mai jos puteți urmări înregistrarea momentului.

Scenariul spune povestea unei familii care se mută într-un oraș mai mic din Kansas pentru a avea o viață mai bună și întâlnește un preot carismatic dar instabil emoțional care creează numai probleme. În rolurile principale îi avem pe Clancy Brown, Anne Heche și Jennifer Stone. Filmările s-au desfășurat în Louisiana, anul trecut directivele regizorului Anthony Leonardi III.

În afară de ruși, doar americanii vor avea ocazia să vadă filmul în cinematografe. Acesta va rula pentru o perioadă limitată, începând cu 4 octombrie. În aceeași zi va fi lansat și soundtrack-ul. Pe 8 octombrie,"Nothing Left To Fear" va apărea pe DVD și Blu-ray.

Întrucât sunt un vechi fan al genului horror, mi-am dorit să produc filme realizate într-un mod clasic - filme care lasă loc de interpretări. Ceea ce te sperie este mai mult cerebral decât superficial. "Nothing Left To Fear" este primul film produs de mine. Cu siguranță vor exista mai multe, a declarat Slash.

Pe celebrul chitarist cu joben am avut ocazia să-l vedem în concert la București, chiar la începutul anului. Spectacolul Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a umplut Sala Palatului pe 5 februarie 2013. InfoMusic nu a lipsit de la eveniment și îți oferă o galerie foto și te invită să citești recenzia concertului.

Slash - "Nothing Left To Fear" feat. Myles Kennedy

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8w339knqY44&w=600]

Citește mai multe despre Slash
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
La multi ani, Rock FM!

Cu ocazia împlinirii a trei ani de activitate Rock FM, InfoMusic urează "La multi ani!" întregii redacții. Postul de radio...

Închide