Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Sinead O'Connor o sfătuiește pe Miley Cyrus să nu se prostitueze

Miley Cyrus este sfătuită de Sinead O'Connor să nu lase industria muzicală să o convingă să se prostitueze. Într-o scrisoarea deschisă, artista cunoscută pentru single-ul "Nothing Compares 2 U" vorbește pe un ton părintesc despre influența negativă a celor din business, avertizând-o pe Miley că managerilor, în general, nu le pasă de artiști, fiind interesați de fapt doar de profit.
Miley Cyrus / Sinead O'Connor

Miley Cyrus / Sinead O'Connor

Miley Cyrus a reușit din nou să incite presa. Într-un interviu acordat recent revistei Rolling Stones, artista pop a mărturisit că videoclipul piesei "Wrecking Ball" este o variantă modernă a clipului "Nothing Compares 2 U".

"Este opusul premiilor VMA. Este ca videoclipul lui Sinead O'Connor ("Nothing Compares 2 U"), dar în cea mai modernă versiune. Am vrut să aibă un mesaj greu, dar să fie frumos - cam asta a făcut Sinead cu tunsoarea ei și întregul scenariu."

În urma acestor declarații, Sinead O'Connor a fost "bombardată" cu telefoane din partea jurnalistilor, cerându-i-se o replică. Așa a apărut o nouă scrisoare deschisă a artistei, publicată pe site-ul său și scrisă în stilul deja cunoscut: cu multe detalii și argumente.

"Dragă Miley, nu intenționam să scriu aceste rânduri, însă astăzi am fost asaltată de telefoane din partea ziaristilor, toți cerându-mi părerea cu privire la comparația făcută de tine în articolul publicat pe Rolling Stones....Așa încât asta este ceea ce am de spus...Și îți este adresat pe un ton părintesc, cu dragoste.

Sunt extrem de îngrijorată de faptul că cei din jurul tău te-au făcut să crezi sau te-au încurajat în a crede că este cool să fii dezbrăcată și să lingi ciocane în videoclipurile tale. (...) Pe termen lung toate aceste lucruri vor avea consecințe negative și atunci când te lași exploatată nu înseamnă nicidecum că ești o femeie puternică, mesajul pe care îl transmiți fiind că ar trebui să fii apreciată mai mult pentru cât de atractivă ești din punct de vedere sexual și nu pentru talentul tău.  (...)

Industria muzicală nu dă 2 lei pe tine sau pe oricare dintre noi. Te vor face să te prostituezi de toți banii pe care îi valorezi și te vor convinge că de fapt asta este ceea ce tu îți doreai...și când vei ajunge la dezintoxicare, drept rezultat al prostituției tale, ei se vor bronza pe yahturile lor în Antigua, pe care și le-au cumpărat vânzându-ți corpul....iar tu te vei simți foarte singură (...)

Repet, ai suficient talent încât să nu lași industria muzicală să te transforme într-o prostituată. Nu ar trebui să-i lași să te pună într-o postură ridicolă (...)."

Răspunsul lui Miley Cyrus nu a întârziat să apară, aceasta postând pe Twitter imaginea controversată cu Sinead O'Connor rupând fotografia cu Papa Ioan Paul al II-lea, precum și alte mesaje ale artistei, ce nu o puneau într-o lumină foarte bună. Sinead O’Connor a stârnit de-a lungul anilor numeroase controverse prin exprimarea publică a opiniei sale cu privire la religie, drepturile femeilor, război și abuzuri sexuale, toate aceste aspecte fiind exploatate acum de către Miley prin diverse tweet-uri. Artista pop în vârstă de 20 de ani o compară, de asemenea, pe Sinead O'Connor cu Amanda Bynes, sugerând astfel că este instabilă din punct de vedere psihic.

"Sinead. Nu am timp să-ți scriu o scrisoare pentru că sunt gazdă a emisiunii SNL de săptămâna aceasta. Dacă vrei să ne întâlnim și să discutăm anunță-mă în următoarea ta scrisoare", a conluzionat Miley.

UPDATE: În urma ultimelor declarații și tweet-uri, Sinead O'Connor a amenințat-o pe Miley Cyrus că va lua măsuri legale dacă nu-și va cere scuze pentru jignirile pe care i le-a adresat.

"Nu îmi doresc să te întâlnesc. Ai avut suficient timp ieri să îți bați joc de Amanda Bynes...o persoană inocentă, ce nu avea nicio legătură cu subiectul...și inclusiv de mine, deși nu am făcut nimic pentru a merita abuzurile tale (...). Dacă nu îți vei cere scuze voi fi nevoită să iau măsuri legale, luând în considerare că este foarte greu să ți se ofere ceva de muncă atunci când lumea crede că suferi de o boală mintală. Nu am niciun interes să îți cauzez probleme, însă dacă nu îți vei cere scuze pentru faptul că ai încercat în mod deliberat să me discreditezi pe plan personal și profesional, va trebui să depun presiuni legale."

Întorcându-ne la nucleul acestor schimburi de replici, mai jos puteți urmări videoclipurile "Nothing Compares 2 U" și "Wrecking Ball".

Sinéad O'Connor - "Nothing Compares 2U"

Miley Cyrus - "Wrecking Ball" (Videoclip Explicit)

Citește mai multe despre Miley CyrusSinead O'Connor
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 4 - 6 octombrie 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda...

Închide