Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Shadowbox cântă o piesă nouă în premieră la Guerrilive Radio Session

Ediția a doua din noul sezon Guerrilive Radio Session cu Bogdan Șerban va fi "ocupată" cu trupa Shadowbox. Luni, 21 octombrie, de la ora 18:00, scena de la Energiea va dudui de muzică grime, dub, hip hop.

Publicat

pe

Shadowbox

În ediția de toamnă, Guerrilive pune acusticul în cui și revine la mașina de făcut distors. Cea de-a doua emsiune din noul sezon îi are ca invitații pe cei de la Shadowbox, care vor cânta în premieră o piesă nouă. Emisiunea se desfășoară în aceeași locație, pub-ul Energiea, de la ora 18:00. Guerrilive Radio Session cu Bogdan Șerban se poate asculta și vedea live pe pagina de Facebook și site-ul radioului Guerrilla.

Formată anul trecut în București, Shadowbox este o trupă live ce reunește în componența sa trei regiuni ale țării – Constanța, București și Cluj. Fiecare regiune vine și cu background-ul muzical specific, iar împreună cu influențe de metal, hip hop și dub se creează un sound eclectic. Shadowbox înseamnă Mihai Iordache (Protest Urban), Răzvan Ristea (Luna Amară), Rareș Bartoș (Narkoma și Deviant) și Codin Orășeanu (LowFreq). "Câți oameni, atâtea influențe", este sloganul trupei. Luna trecută, grupul a lansat videoclipul "Overcome". Piesa este extrasă de pe EP-ul de debut al formației, "The Hidden Elements", apărut pe 15 iunie.

VIDEOCLIP: Shadowbox - "Overcome"

Comentează

Trending