Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Trupa Scorpions a cântat împreună cu Morten Harket de la A-ha

Cei de la Scorpions l-au avut ca invitat special pe Morten Harket, solistul de la A-ha, în cadrul unor concerte susținute în Grecia, luna trecută.
Morten Harket (A-ha) și Klaus Maine (Scorpions)

Morten Harket (A-ha) și Klaus Maine (Scorpions)

Legendele rock de la Scorpions au susținut în septembrie trei concerte sub titulatura: "MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens", la Lycabettus Theatre din Atena. A fost pentru prima dată în istoria emisiunii MTV când înregistrările spectacolului au avut loc sub cerul liber. Pentru două dintre aceste concerte, trupa Scorpions și-a dorit să-l aibă ca invitat special pe solistul de la A-ha, Morten Harket. Acesta a cântat "Wind of Change" alaturi de Klaus Maine, iar publicul a fost extaziat de supriză.

MTV Unplugged era deja în top pe lista noastră cu dorințe și de aceea am acceptat cu bucurie oferta de a organiza aceste concerte! Suntem fericiți să lucrăm împreună cu MTV pe acest eveniment foarte special, în Atena, au declarat membrii Scorpions.

În plus, concertele au fost înregistrate, iar "MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens" va fi lansat la sfârșitul anului pe CD, DVD și Blu-Ray, în 47 de țări. Nu se știe încă dacă România se va afla pe lista acestor țări. În schimb, fanii români vor avea ocazia să-i vadă live pe cei de la Scorpions în această iarnă. Concertul se va desfășura la Romexpo pe 14 decembrie. Acesta face parte din turneul "Rock'n Roll Forever Tour 2013" și este adus la București de Project Events. Biletele au fost puse în vânzare începând cu data de 1 octombrie, la prețuri ce variază între 150 și 400 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre A-haThe Scorpions
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spot inspirat din clipul "Blurred Lines", "prea sexual" pentru UK - VIDEO

O reclamă "prea incitantă din punct de vedere sexual" a primit restricții de difuzare în UK. Spotul publicitar inspirat din...

Închide