Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa Scorpions a cântat împreună cu Morten Harket de la A-ha

Cei de la Scorpions l-au avut ca invitat special pe Morten Harket, solistul de la A-ha, în cadrul unor concerte susținute în Grecia, luna trecută.

Publicat

pe

Morten Harket (A-ha) și Klaus Maine (Scorpions)
Morten Harket (A-ha) și Klaus Maine (Scorpions)

Legendele rock de la Scorpions au susținut în septembrie trei concerte sub titulatura: "MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens", la Lycabettus Theatre din Atena. A fost pentru prima dată în istoria emisiunii MTV când înregistrările spectacolului au avut loc sub cerul liber. Pentru două dintre aceste concerte, trupa Scorpions și-a dorit să-l aibă ca invitat special pe solistul de la A-ha, Morten Harket. Acesta a cântat "Wind of Change" alaturi de Klaus Maine, iar publicul a fost extaziat de supriză.

MTV Unplugged era deja în top pe lista noastră cu dorințe și de aceea am acceptat cu bucurie oferta de a organiza aceste concerte! Suntem fericiți să lucrăm împreună cu MTV pe acest eveniment foarte special, în Atena, au declarat membrii Scorpions.

În plus, concertele au fost înregistrate, iar "MTV Unplugged - Scorpions Live In Athens" va fi lansat la sfârșitul anului pe CD, DVD și Blu-Ray, în 47 de țări. Nu se știe încă dacă România se va afla pe lista acestor țări. În schimb, fanii români vor avea ocazia să-i vadă live pe cei de la Scorpions în această iarnă. Concertul se va desfășura la Romexpo pe 14 decembrie. Acesta face parte din turneul "Rock'n Roll Forever Tour 2013" și este adus la București de Project Events. Biletele au fost puse în vânzare începând cu data de 1 octombrie, la prețuri ce variază între 150 și 400 de lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afisul concertului Scorpions de pe 14 decembrie 2013 de la Bucuresti
Concerte sâmbătă, 14 decembrie 2013

Scorpions

Loc
Romexpo

Trending