Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Scene de tandrețe între John Legend și soția sa în clipul "All Of Me" - VIDEOCLIP

John Legend a dezvăluit un nou videoclip, realizat pentru single-ului "All Of Me". Acesta este cel de-al treilea extras de pe albumul "Love in the Future", apărut pe 30 august anul acesta.

Publicat

pe

Secvență videoclip John Legend - "All Of Me"
Secvență videoclip John Legend - "All Of Me"

Personajele principale din videoclipul "All Of Me" sunt chiar John Legend și proaspăta lui soție, modelul Chrissy Teigen. Filmat alb-negru, clipul este interesant prin faptul că povestea de iubire prezentată este cât se poate de reală. Legătura dintre Legend și Teigen este vizibilă, iar emoțiile intense transmise de aceștia sunt molipsitoare. Cei doi s-au căsătorit pe 14 septembrie, în Como, Italia, după mai bine de șase ani de relație. În plus, videoclipul se încheie cu imagini reale de la nunta acestora. 

"All Of Me" este cel de-al treilea extras de pe noul album al lui John Legend. Intitulat "Love in the Future", materialul a apărut pe 30 august, anul acesta. Cel de-al patrulea disc a fost produs chiar de artist în colaborare cu Dave Tozer și Kanye West. În plus, acesta include colaborări cu Rick Ross, Kimbra, Stacy Barthe și Seal.

Pe acest album Kanye s-a implicat mai mult decât în trecut. În ciuda faptului că atât el, cât și eu suntem foarte ocupați, am lucrat mai mult împreună. Cred că s-a întâmplat asta pentru că avem o conexiune intensă și devenim foarte creativi când ne întâlnim. Cred că este cel mai bun album de până acum. Colaborările și talentele care se regăsesc pe acest album sunt incredibile. Sunt extrem de încântat de producătorii, compozitorii și toți oamenii care m-au ajutat să dau o formă sunetului. Faptul că West s-a comportat ca un lider în acest proiect a ajutat foarte mult. Chiar sunt bucuros de acest album - John Legend.

John Legend -  "All Of Me" (Videoclip)

Trending