Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert LP (Laura Pergolizzi) la București pe 24 iunie 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones

Scene de tandrețe între John Legend și soția sa în clipul "All Of Me" - VIDEOCLIP

John Legend a dezvăluit un nou videoclip, realizat pentru single-ului "All Of Me". Acesta este cel de-al treilea extras de pe albumul "Love in the Future", apărut pe 30 august anul acesta.
Secvență videoclip John Legend -

Secvență videoclip John Legend - "All Of Me"

Personajele principale din videoclipul "All Of Me" sunt chiar John Legend și proaspăta lui soție, modelul Chrissy Teigen. Filmat alb-negru, clipul este interesant prin faptul că povestea de iubire prezentată este cât se poate de reală. Legătura dintre Legend și Teigen este vizibilă, iar emoțiile intense transmise de aceștia sunt molipsitoare. Cei doi s-au căsătorit pe 14 septembrie, în Como, Italia, după mai bine de șase ani de relație. În plus, videoclipul se încheie cu imagini reale de la nunta acestora. 

"All Of Me" este cel de-al treilea extras de pe noul album al lui John Legend. Intitulat "Love in the Future", materialul a apărut pe 30 august, anul acesta. Cel de-al patrulea disc a fost produs chiar de artist în colaborare cu Dave Tozer și Kanye West. În plus, acesta include colaborări cu Rick Ross, Kimbra, Stacy Barthe și Seal.

Pe acest album Kanye s-a implicat mai mult decât în trecut. În ciuda faptului că atât el, cât și eu suntem foarte ocupați, am lucrat mai mult împreună. Cred că s-a întâmplat asta pentru că avem o conexiune intensă și devenim foarte creativi când ne întâlnim. Cred că este cel mai bun album de până acum. Colaborările și talentele care se regăsesc pe acest album sunt incredibile. Sunt extrem de încântat de producătorii, compozitorii și toți oamenii care m-au ajutat să dau o formă sunetului. Faptul că West s-a comportat ca un lider în acest proiect a ajutat foarte mult. Chiar sunt bucuros de acest album - John Legend.

John Legend -  "All Of Me" (Videoclip)

Citește mai multe despre John Legend
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grimus, prima trupă românească invitată la festivalul Waves Vienna

Grimus va cânta în acest weekend la festivalul Waves Vienna, ce are loc în perioada 3-6 octombrie, în capitala Austriei....

Închide