Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Roger Taylor (Queen) a lansat piesa "Sunny Day" după o pauză de 15 ani - AUDIO

BBC a difuzat recent un nou single al lui Roger Taylor, intitulat "Sunny Day". Piesa este extrasă de pe cel de-al cincilea album solo al artistului, "Fun on Earth", ce va fi lansat în această toamnă. Noul material discografic vine după o pauză de 15 ani de la "Electric Fire", disc apărut pe piață în 1998.

Publicat

pe

Roger Taylor
Roger Taylor │ FOTO: www.spokeo.com

Fostul baterist Queen, Roger Taylor, va lansa în curând un nou album solo, "Fun on Earth". Materialul conține 13 piese și include colaborări cu Bob Geldof, Jeff Beck, Rufus Taylor, Neil Murray, Jason Falloon și Mike Dixon. Înregistrările pentru noul album au început în 2008, cu câteva luni înainte de destrămarea grupului Queen + Paul Rodgers - proiect ce a luat naștere în 2004 prin colaborarea dintre Brian MayRoger Taylor și fostul solist al trupelor Free și Bad Company.

"Primul meu album solo se numește "Fun In Space". Pe acesta nou l-am denumit "Fun on Earth". Am coborât puțin cu picioarele pe pământ, dar am păstrat și o nuanță de divertisment - unele piese sunt mai light. Albumul a fost scris pe parcursul a 5 ani, așa încât este foarte eclectic. Unele piese merg pe un sound mai soft, altele sunt mai rock, iar altele abordează teme destul de politice", a povestit Roger Taylor într-un interviu.

Tracklist "Fun on Earth"

  1. "One Night Stand"
  2. "Fight Club" (Taylor, Bob Geldof)
  3. "Be With You"
  4. "Quality Street"
  5. "I Don't Care"
  6. "Sunny Day"
  7. "Be My Gal (My Brightest Spark)"
  8. "I Am the Drummer (In a Rock n' Roll Band)"
  9. "Small"
  10. "Say It's Not True" (feat. Jeff Beck)
  11. "The Unblinking Eye (Everything Is Broken)" (Abridged version)
  12. "Up"
  13. "Smile"

Deși Roger Taylor nu a lansat în mod oficial niciun single de pe noul album, Chris Evans de la BBC a difuzat piesa "Sunny Day" în cadrul emisiunii sale. Single-ul poate fi ascultat mai jos, albumul integral urmând să apară în octombrie sau noiembrie.

Roger Taylor - "Sunny Day"

Comentează

Trending