Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Rockstadt Extreme Fest anunță noi trupe: Dagoba, Mors Principium Est și Grandexit

Organizatorii festivalului Rockstadt Extreme Fest au anunțat trei noi formații care vor participa la ediția de anul viitor a evenimentului. Este vorba de trupele Dagoba (Franța), Mors Principium Est (Finlanda) și Grandexit (Suedia). Rockstadt Extreme Fest se va desfășura în perioada 14 - 16 august 2014 în Râșnov, județul Brașov.

Publicat

pe

Organizatorii festivalului Rockstadt Extreme Fest au anunțat trei noi formații care vor participa la ediția de anul viitor a evenimentului. Este vorba de trupele Dagoba (Franța), Mors Principium Est (Finlanda) și Grandexit (Suedia).

Cea de-a doua ediție Rockstadt Extreme Fest se va desfășura în perioada 14 – 16 august 2014 în Râșnov, județul Brașov. Perimetrul festivalului va fi situat în incinta complexului sportiv de la baza Cetății Râșnov iar participanții vor descoperi locul ideal pentru un week-end incendiar. Participanții la Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispoziție camping, spații pentru servit masa, puncte de comercializare a băuturilor alcoolice și răcoritoare, standuri de merchendise și o zonă destinată activităților sportive.

Localitatea Râșnov, este un vechi orașel de inspirașie germană situat la 178 km de București, 15 km de Brașov, 143 km de Sibiu și 270 km de Cluj Napoca. Din Brașov orașul Râșnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz).

Dagoba se numara printre formatiile de top de pe scena new metal franceza, criticii spunand adesea ca muzicienii, animati de ambitie, talent si devotament rivalizeaza cu Gojira. Showurile DAGOBA degaja forta pura si energie dezlantuita prin intermediul riffurilor furioase, pasajelor expresive si soundului ravasitor.

 

Mors Principium Est se manifesta in peisajul death-ului melodic scandinav si convinge printr-o abordare tipica pentru acest curent, inviorata de riffuri apasate, armonii foarte tehnice, pasaje agresive cu tranzitii distonante, solouri de clape si sample-uri neconventionale ce imbogatesc identitatea sonora a formatiei.

Grandexit vine tot din peisajul scandinav si propune celor care vor fi prezenti la Rockstadt Extreme Fest 2014 un thrash metal modern cu influente prog si o interpretare vocala agresiva si plina de personalitate.

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt disponibile în reţeaua Eventim și BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe iabilet.ro, Biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro și eventim.ro.

PUBLICITATE
Comentează

Trending