Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Robbie Williams a lansat "Shine My Shoes" - LYRIC VIDEO

Robbie Williams a lansat un lyric video pentru piesa "Shine My Shoes", ce promovează noul său album "Swing Both Ways". Cel de-al doilea material de swing înregistrat de artist va apărea în noiembrie.
Robbie Williams

Robbie Williams

"Shine My Shoes" este prima piesă de pe tracklist-ul noului material de swing realizat de Robbie Williams. Melodia a fost compusă de artist împreună cu Guy Chambers și Chris Heath și se bucură de un lyric video vesel cu buline colorate, pe care îl puteți urmări mai jos. Trebuie precizat, că piesa nu este un single oficial extras de pe disc.

Cel de-al doilea album de swing înregistrat de Robbie Williams se intitulează "Swing Both Ways" și vine la 12 ani diferență de la primul disc, "Swing When Youre Winning". Programat să apară pe 18 noiembrie, materialul include atât cover-uri după melodii clasice, cât și compoziții noi. În plus, Williams a realizat o serie de duete interesante cu Lily AllenMichael BubleKelly ClarksonOlly Murs și Rufus Wainwright.

Primul single oficial va fi "Go Gentle", iar acesta va apărea pe data de 4 noiembrie. În piesă, Robbie Williams vorbește despre fiica sa și despre promisiunea pe care i-a făcut-o în ziua în care s-a născut. Artistul mărturisește că cel mai important lucru din viața sa este să fie tată.

"Go Gentle" este despre fiica mea, Teddy, și despre faptul că în momentul în care s-a născut i-am făcut o promisiune, pe care nu eram sigur că pot să o respect. Este un cântec pe care am vrut să-l lansez pentru că vorbește despre cel mai important lucru pe care îl pot face cât trăiesc pe această planetă - să fiu un tată bun sau rău. Este ceva mult mai important decât patru seri pe Wembley, sau trei nopți pe Kneworth. Mă sperie faptul că nu voi putea să mă ridic la nivelul așteptărilor. Încă învăț ce înseamnă să fiu tată. Tot ce știu este că a apărut cineva în viața mea pentru care mi-aș sacrifica viața cu plăcere, iar această trăire este extrem de puternică. În piesă promit să o protejez pentru totdeauna, a declarat Robbie Williams.

Robbie Williams - Shine My Show (Lyric video)

Citește mai multe despre Robbie Williams
RECOMANDARE:Cumpără un disc Robbie Williams
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slash a cântat noua piesă "Nothing Left To Fear" - VIDEO

Slash a cântat în premieră noua piesă "Nothing Left To Fear", în cadrul emisiunii Late Night cu Conan O'Brien. Melodia...

Închide