Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Robbie Williams a lansat "Shine My Shoes" - LYRIC VIDEO

Robbie Williams a lansat un lyric video pentru piesa "Shine My Shoes", ce promovează noul său album "Swing Both Ways". Cel de-al doilea material de swing înregistrat de artist va apărea în noiembrie.

Publicat

pe

Robbie Williams
Robbie Williams

"Shine My Shoes" este prima piesă de pe tracklist-ul noului material de swing realizat de Robbie Williams. Melodia a fost compusă de artist împreună cu Guy Chambers și Chris Heath și se bucură de un lyric video vesel cu buline colorate, pe care îl puteți urmări mai jos. Trebuie precizat, că piesa nu este un single oficial extras de pe disc.

Cel de-al doilea album de swing înregistrat de Robbie Williams se intitulează "Swing Both Ways" și vine la 12 ani diferență de la primul disc, "Swing When Youre Winning". Programat să apară pe 18 noiembrie, materialul include atât cover-uri după melodii clasice, cât și compoziții noi. În plus, Williams a realizat o serie de duete interesante cu Lily AllenMichael BubleKelly ClarksonOlly Murs și Rufus Wainwright.

Primul single oficial va fi "Go Gentle", iar acesta va apărea pe data de 4 noiembrie. În piesă, Robbie Williams vorbește despre fiica sa și despre promisiunea pe care i-a făcut-o în ziua în care s-a născut. Artistul mărturisește că cel mai important lucru din viața sa este să fie tată.

"Go Gentle" este despre fiica mea, Teddy, și despre faptul că în momentul în care s-a născut i-am făcut o promisiune, pe care nu eram sigur că pot să o respect. Este un cântec pe care am vrut să-l lansez pentru că vorbește despre cel mai important lucru pe care îl pot face cât trăiesc pe această planetă - să fiu un tată bun sau rău. Este ceva mult mai important decât patru seri pe Wembley, sau trei nopți pe Kneworth. Mă sperie faptul că nu voi putea să mă ridic la nivelul așteptărilor. Încă învăț ce înseamnă să fiu tată. Tot ce știu este că a apărut cineva în viața mea pentru care mi-aș sacrifica viața cu plăcere, iar această trăire este extrem de puternică. În piesă promit să o protejez pentru totdeauna, a declarat Robbie Williams.

Robbie Williams - Shine My Show (Lyric video)

Trending