Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Robbie Williams a lansat clipul "Go Gentle" - VIDEOCLIP

Căpitanul Robbie Williams navighează pe străzile din Los Angeles, gentil, acompaniat de trupa sa. Urmărește pe InfoMusic noul videoclip "Go Gentle", dedicat fiicei sale.

Publicat

pe

Secvență clip Robbie Williams - "Go Gentle"
Secvență clip Robbie Williams - "Go Gentle"

Rolul de tată este pentru Robbie Williams cel mai important și mai dificil lucru din viața sa. Artistul încearcă să-i ofere câteva sfaturi despre viață fetei sale prin intermediul piesei "Go Gentle". În noul videoclip, Robbie Williams este căpitanul unui vas, ce navighează pe străzile din Los Angeles.

Single-ul "Go Gentle", ce va apărea pe data de 4 noiembrie, promovează noul album său de swing. Intitulat "Swing Both Ways", materialul vine la 12 ani diferență de la primul disc, "Swing When Youre Winning". Acesta va fi lansat pe 18 noiembrie și include atât cover-uri după melodii clasice, cât și compoziții noi. În plus, Williams a realizat o serie de duete interesante cu Lily Allen, Michael Buble, Kelly Clarkson, Olly Murs și Rufus Wainwright.

"Go Gentle" este despre fiica mea, Teddy, și despre faptul că în momentul în care s-a născut i-am făcut o promisiune, pe care nu eram sigur că o voi putea respecta. Este un cântec pe care am vrut să-l lansez pentru că vorbește despre cel mai important lucru pe care îl pot face cât trăiesc pe această planetă – să fiu un tată bun sau rău. Este ceva mult mai important decât patru seri pe Wembley, sau trei nopți pe Kneworth. Mă sperie faptul că nu voi putea să mă ridic la nivelul așteptărilor. Încă învăț ce înseamnă să fiu tată. Tot ce știu este că a apărut cineva în viața mea pentru care mi-aș sacrifica viața cu plăcere, iar această trăire este extrem de puternică. În piesă promit să o protejez pentru totdeauna, a declarat Robbie Williams.

VIDEOCLIP: Robbie Williams - "Go Gentle"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=o3OWZaIpEDk]

Trending