Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Rihanna s-a tatuat prin metoda tradițională Maori - VIDEO

În timpul petrecut in Noua Zeelandă, Rihanna și-a făcut un tatuaj tribal prin metoda tradițională Maori. Chiar dacă a durut foarte tare, artista este încântată de tatuajul său ce simbolizează forță și iubire.
Rihanna s-a tatuat prin metoda tradițională Maori

Rihanna s-a tatuat prin metoda tradițională Maori

Rihanna și-a îmbogățit colecția de tatuaje, ajungând la numărul 20. Noua achiziție este cu totul specială întrucât a fost realizată prin metoda tradițională Maori. Cu toate că a fost dureros, Rihanna a mărturisit că și-a dorit de foarte mult un tatuaj Maori. Tribalul de pe mâna dreaptă reprezintă forță și iubire. Artista s-a tatuat în timp ce se afla în Noua Zeelandă cu turneul "Diamonds". Tatuajul a fost realizat de artiștii Tiki Taane și Inia Taylor la salonul Moko Ink.

Tatuajele Maori au o istorie și o semnificație aparte, iar ritualul tatuări Maori este un proces complex. Sunt folosite cuțite și dălți netede sau zimțate, cerneala fiind aplicată prin efectuarea unor incizii. Tatuajele Maori sunt destinate să fie mai mult decât decorative. Ele sunt o mărturie a curajului și puterii. După cum se vede în video-ul de mai jos, Rihanna dă dovadă de tărie. Strânge pumnul și bate din picior de durere, dar are o atitudine calmă și chiar se șterge singură de sânge.

Recent, Rihanna a lansat videoclipul "Pour It Up", în care apare îmbrăcată sumar și dansând la bară. Aceasta intră în rolul unei patroane de club de striptis, mândră de banii pe care îi produce și de fetele sale.

VIDEO: Rihanna s-a tatuat prin metoda tradițională Maori

Citește mai multe despre Rihanna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Telegram, vintage dar neprăfuit - VIDEO

A venit vremea în care simpla rostire a cuvântului "vintage" face furori printre împătimiții ultimelor trenduri. Trecând peste ironia situației,...

Închide