Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Rihanna s-a tatuat prin metoda tradițională Maori - VIDEO

În timpul petrecut in Noua Zeelandă, Rihanna și-a făcut un tatuaj tribal prin metoda tradițională Maori. Chiar dacă a durut foarte tare, artista este încântată de tatuajul său ce simbolizează forță și iubire.

Publicat

pe

Rihanna s-a tatuat prin metoda tradițională Maori
Rihanna s-a tatuat prin metoda tradițională Maori

Rihanna și-a îmbogățit colecția de tatuaje, ajungând la numărul 20. Noua achiziție este cu totul specială întrucât a fost realizată prin metoda tradițională Maori. Cu toate că a fost dureros, Rihanna a mărturisit că și-a dorit de foarte mult un tatuaj Maori. Tribalul de pe mâna dreaptă reprezintă forță și iubire. Artista s-a tatuat în timp ce se afla în Noua Zeelandă cu turneul "Diamonds". Tatuajul a fost realizat de artiștii Tiki Taane și Inia Taylor la salonul Moko Ink.

Tatuajele Maori au o istorie și o semnificație aparte, iar ritualul tatuări Maori este un proces complex. Sunt folosite cuțite și dălți netede sau zimțate, cerneala fiind aplicată prin efectuarea unor incizii. Tatuajele Maori sunt destinate să fie mai mult decât decorative. Ele sunt o mărturie a curajului și puterii. După cum se vede în video-ul de mai jos, Rihanna dă dovadă de tărie. Strânge pumnul și bate din picior de durere, dar are o atitudine calmă și chiar se șterge singură de sânge.

Recent, Rihanna a lansat videoclipul "Pour It Up", în care apare îmbrăcată sumar și dansând la bară. Aceasta intră în rolul unei patroane de club de striptis, mândră de banii pe care îi produce și de fetele sale.

VIDEO: Rihanna s-a tatuat prin metoda tradițională Maori

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending