Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Rezident Ex începe turneul național "Vreau Rezident Ex În Orașul Meu"

Pe 24 octombrie Rezident Ex începe turneul naționale "Vreau Rezident Ex În Orașul Meu". Acesta cuprinde 10 orașe printre care Bucureşti, Constanţa, Craiova, Sibiu, Timişoara, Braşov, Târgu Mureş, Arad, Iaşi și Buzău.

Publicat

pe

Concert Rezident EX in True Club pe 1 mai 2013

Datorită iniţiativei grupului Rezident Ex de a organiza un turneu naţional bazat pe cele mai multe solicitări venite din diverse localităţi, fanii muzicii rock din România au avut ocazia să-şi aleagă singuri oraşele în care vor cânta deja cunoscuţii şi îndrăgiţii brigadieri: Tavi, Kempes, Mathias - Matei, Cristi şi Vali.

Selecţia nu a fost uşoară, atît din cauza solicitărilor numeroase venite într-o perioadă relativ scurtă, cât şi din pricina dificultăţilor inerente de a găsi locaţii potrivite în oraşele selectate şi de a le "lega" într-o desfăşurare cursivă şi eficientă. În paralel va continua campanie de susţinere a mişcării rock şi de selecţie a trupelor şi soliştilor care vor cânta alături de Rezident Ex în acest turneu. Cei interesaţi sunt rugați să consulte link-ul www.infomusic.ro/rezidentex.

Datele turneului național "Vreau Rezident Ex În Orașul Meu" sunt următoarele:

Turneul "Vreau Rezident Ex în orașul meu" este organizat de formație în colaborare cu I.S.R.R. iar membrii trupeu au declarat:

Matthias Lange - Revin de fiecare dată cu mare drag în ţara dumneavoastră şi mă bucur de fiecare întalnire cu acest public atât de muzical şi plin de temperament. Am pregătit cu colegii mei câteva surprize pentru acest turneu şi sunt convins că au să vă placă.
Christi Podratzky - Mă bucur mult pentru acest turneu şi întâlnirea noastră cu fanii, care între timp sunt ca o familie pentru noi. Va fi un spectacol care-l recomand tuturor iubitorilor muzicii rock, vă îmbrăţişez şi vă aşteptăm.
Ovidiu Ioncu Kempes - Fiecare concert, pentru mine şi ceilalţi Rezidenţi este important şi-l trăim la maxim de fiecare dată pînă la epuizare. Mă bucur mult să mă reîntâlnesc cu fanii rock din toate generaţiile.
Tavi Iepan - În mod sigur vor fi concerte de mare intensitate cu piese deja consacrate şi piese în primă audiţie. Este o mare bucurie pentru noi să ne întâlnim cu publicul din ţară şi cu invitaţii speciali pe care-i vom avea. Nu rataţi. Vă asigur, nu veţi regreta.
Vali Potra, alias Vali Potter sau Contabilul Întunericului - Dragi consumatori rock, vă aştept la concertele noastre. Mă simt totuşi obligat să anunţ persoanele mai emotive că vor trai momente de mare „sensibilitate” şi le recomand să consume pentru relaxare ceai de tei sau câteva „shoturi” sau amândouă, cu jumătate de oră înainte de concert, de rest ne ocupăm noi... hocus pocus rockus.

Trending