Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Redfoo de la LMFAO este gazda premiilor MTV EMA 2013 - VIDEO

Regele petrecerilor nebune, Redfoo de la LMFAO va fi gazda premiilor MTV EMA 2013, ce se desfășoară în Amsterdam. Artistul a ajuns în Olanda și i-a amuzat pe vameșii din aeroport cu lucrurile din bagajul său.
Redfoo de la LMFAO prezinta premiile MTV EMA 2013

Redfoo de la LMFAO prezinta premiile MTV EMA 2013

Urmărește-ne pe

Ediția premiilor MTV EMA de anul acesta va avea parte de o gazdă specială - Redfoo de la LMFAO. Celebrul petrecăreț va încinge spiritele pe 10 noiembrie în Amsterdam, unde europenii își vor premia artiștii favoriți. Cu o personalitate excentrică și un outfit pe măsură, Redfoo este o alegere foarte bună ca MC al marii petreceri ce va putea fi urmărită live de întreaga lume. Pe cei de la LMFAO am avut ocazia să-i vedem în concert anul trecut, la Arenele Romane din București.

MTV EMA sărbătorește anul acesta ediția cu numărul 20, în Ziggo Dome din capitala Olandei, astfel că se pregătește un show aniversar exploziv. Dacă nu au făcut-o până acum, fanii își pot vota artiștii preferați în continuare, până pe data de 8 noiembrie. Lista nominalizărilor include nume precum Pink, 30 Seconds To Mars, Robin Thicke, Miley Cyrus, Rihanna, Lady Gaga, Bruno Mars, Black Sabbath și Queens Of The Stone Age. Cel care se bucură de nominalizări la cele mai multe categorii este Justin Timberlake, care a revenit în 2013 cu albumele "The 20/20 Experience" și "The 20/20 Experience - 2 of 2" - Vezi lista completă. Pentru premiul Romanian Act se luptă în voturi Smiley, Antonia, Loredana, Corina și What’s Up.

VIDEO: Redfoo (LMFAO) este gazda premiilor MTV EMA 2013

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Snoop Dogg devine Snoopzilla pentru un proiect de muzică funk - AUDIO

Snoop Dogg renunță la reggae în favoarea muzicii funk. Artistul are un nou proiect realizat în colaborare cu producătorul Dam-Funk,...

Închide