Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Radu Beligan, invitat special al trupei Vunk la concertul de la Sala Polivalentă

Unul dintre cei mai mari actori români din toate timpurile, Radu Beligan, este invitatul special al trupei Vunk în concertul programat joi, 3 octombrie, la Sala Polivalentă.
Radu Beligan

Radu Beligan

Momentul îndrăgitului actor în timpul spectacolului se va referi exact la tema show-ului - rețeta fericirii - și la faptul că fiecare dintre spectatori face parte din rețeta fericirii, pentru ca prin acțiunile lui ajută ca fericirea să fie exprimată și exteriorizată.

"M-am gândit că Radu Beligan ar fi cel mai potrivit să fie imaginea formulei fericirii, prin căldura vocii sale celebre, prin liniștea din privire și înțelepciunea pe care o transmite prin fiecare cuvânt pronunțat. Înțelepciunea întărită de faptul că Radu Beligan a creat multă fericire celor din jur și a simțit-o cel puțin la fel de mult. Întregul concept al spectacolului nostru are două portavoci legendare, din aceeași ligă a oamenilor de valoare din România, pe Radu Beligan și pe Sanda Țăranu, cu care am lucrat pentru spotul de promovare al spectacolului nostru din 3 octombrie", a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Radu Beligan (94 de ani) a fost ales membru de onoare al Academiei Române în 2004. Pe 27 martie 2011, îndrăgitul actor a primit o stea pe Walk of Fame București.

În cadrul aceluiași concert, care se anunță a fi cel mai mare show susținut de trupa Vunk până acum, vor mai urca pe scena Andra și Loredana, dar și un alt invitat special, al cărui nume va rămâne secret până la momentul spectacolului.

#asasishow este un spectacol care își propune să îmbine tehnologia de ultimp oră cu o scenografie impresionantă, dar și cu hiturile trupei, în formule inedite. Până la spectacolul de joia aceasta, puteți urmări mai jos cel mai recent videoclip Vunk – "Pierderea lor", lansat împreună cu MediaPro Music:

 Vunk – "Pierderea lor"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Vunk
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus și Britney Spears cântă în duet "SMS (Bangerz)" - AUDIO

Cu doar câteva zile înainte de lansarea albumului "Bangerz", duetul dintre Miley Cyrus și Britney Spears apare pe internet. Piesa...

Închide