Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Ascultă prima piesă lansată de U2 în ultimii 3 ani - AUDIO

După 3 ani de pauză, fanii U2 pot asculta în sfârșit o piesă nouă a formației. Melodia este inclusă pe soundtrack-ul viitorului film biografic despre Nelson Mandela.

U2

U2 a înregistrat pentru soundtrack-ul noului film ce prezintă viața lui Nelson Mandela, intitulat "Mandela: Long Walk To Freedom". Scenariul a fost realizat pe baza autobiografiei cu același nume, publicată în 1994. În rolul principal îl vedem pe actorul Idris Elba, care s-a remarcat în filmul "Luther" și serialul "The Wire". Cu ocazia lansării trailer-ului, fanii U2 pot asculta un fragment din prima piesă nouă a trupei din ultimii 3 ani. Filmul a fost prezentat în premieră în Statele Unite la Festivalul de Film Mill Valley, pe 9 octombrie. Începând cu ianuarie 2014, acesta va ajunge și în cinematografele europene.

Apariția unui nou album U2 se apropie cu pași repezi, recent basistul Adam Clayton mărturisind că sunt nerăbdători să finalizeze materialul până la sfârșitul lunii noiembrie. Acesta va fi primul disc de la "No Line On The Horizon" din 2009, iar membrii formației își doresc ca toate cele 12 melodii să fie perfecte. Dacă totul se desfășoară conform planului, vom asculta noul album U2 de Crăciun. Potrivit basistului, sound-ul discului va aduce aminte de cum suna trupa la început de carieră, dar și de maturitatea acumulată în cei 10 ani de activitate muzicală. În același timp, zvonurile spun că Danger Mouse se ocupă de mixajul albumului și că tracklistul va include o colaborare cu solistul de la Coldplay, Chris Martin.

TRAILER: "Mandela: Long Walk To Freedom" (U2 soundtrack)

Citește mai multe despre U2
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celine Dion a lansat un nou single, "Somebody Loves Somebody" - AUDIO

Celine Dion a dezvăluit cel de-al doilea single de pe noul său album, "Loved Me Back to Life". Piesa promovată...

Închide